Egy hónap múlva jön a baba! Nem rejtegeti pocakját a TV2 műsorvezetője

Czippán Anett minden nap énekel babájának, már nagyon várja a kicsit.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Czippán Anett sokak nagy meglepetésére idén január végén jelentette be az Aktívnak az örömhírt, miszerint babát vár, méghozzá egy kisfiút, akinek érkezésére nemcsak ő, hanem férje, a TV2 kreatív vezetője, Rendes Zoltán is nagyon készül.

A FEM3 gyönyörű műsorvezetője egy hónap múlva szüli meg első gyermekét, Anettet pedig a közelmúltban elkísérte az Aktív stábja orvosához, ahol egy ultrahangos vizsgálatnak köszönhetően a nézők is megismerkedhettek a kis csöppséggel.

Minden nap énekel babájának

A szeretetteljes interjúból többek között az is kiderült, hogy a Kölyökidő egykori gyereksztárja nagyon komolyan veszi az anyaságot.

Például minden nap énekel a várhatóan júliusban megszületendő babájának, amire a magzat az anyaméhben is reagál!

- Nagyon fontos ennek a kapcsolatnak a kiépítése, illetve foglalkozni a pocaklakóval, mert ez biztos, hogy kihat a baba későbbi személyiségfejlődésre - árulta el dr. Belics Zorán, a Versys Clinics ultrahang specialistája.

Nagyon fontos, hogy az anya kommunikáljon a gyermekkel

- A baba belülről mozog, válaszol az anyuka hangjára, tehát igen fontos az, hogy az ember kommunikáljon vele - folytatta a szakember, akinek tanácsát természetesen a várandós kismama is megfogadta.

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Örülök, hogy megérte a fáradságos munkát, tényleg nagyon örülök neki, hogy akkor ezek szerint nem volt hiába, megérte, hogy énekeltem, és ezek után is énekelni fogok neki - mondta Czippán Anett, akinek az elmúlt hónapokban látványosan megnövekedett pocakja.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Czippán Anett mellesleg terhessége ideje alatt sem tétlenkedik, mi is beszámoltunk például arról, hogy jelenleg Kristóf Ilusnál tanulja a smink- és maszkmesterség csínját-bínját, ami saját bevallása szerint az egyik legújabb szenvedélyévé vált mintegy egy évvel ezelőtt.

Ezt is szeretjük