Megszépíti a terhesség! Smink nélkül is elbűvölő a magyar műsorvezető

Czippán Anett óriási pocakkal is gyönyörű és fáradhatatlan, most épp profi sminkesnek tanul.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Aktív Extra bájos műsorvezetője, Czippán Anett szemmel láthatóan ragyog a boldogságtól, valósággal megszépítette a babavárás.

Maszkmesternek tanul
Neki viszont nincs szüksége sminkre

Nemcsak kisugárzásának tett jót a gömbölyödő pocak, energiája is megduplázódott. A csinos kismama a terhesség hónapjai alatt sem tétlenkedik, sőt, újult erővel vetette bele magát legújabb szenvedélyébe.

Új szakmát tanul

Kevesen tudják Anettről, hogy nyolc hónappal ezelőtt új szakmába vágott bele, Kristóf Ilusnál tanulja a maszkmesterség csínját-bínját.

A tévés saját elmondása szerint tinédzserkora óta szerette volna elsajátítani ezt a mesterséget, de végül inkább a kommunikáció-magyar szakos diplomát szerzett.

Most, hogy ezeket megszerezte, elhatározta, hogy a baba érkezése ellenére is belevág a kurzusba.

- Még a baba születése előtt befejezem az iskolát, de nem szándékozom itt megállni. Ha majd a kisfiunk nagyobb lesz, újabb technikákat fogok elsajátítani. Profi maszkmestereket figyelnék, hogy ellessem a praktikákat - osztotta meg terveit a nyilvánossággal az ambiciózus tévés.

Másnak maszkot készít, magát alig sminkeli

Anett azt sem tartja kizártnak, hogy egy idő után csak ezzel foglalkozzon, hiszen valódi elhivatottságot érez a kreatív szakma iránt. Most még úgy érzi, a tévézés mellett is menne a másik munka, de ki tudja, lehet, hogy egyszer végleg pályát módosít.

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Még hosszú út áll előttem, de nagyon elszánt vagyok! Számomra most az a legnagyobb dicséret, ha a mesterem, Kristóf Ilus elégedett a munkámmal. A puszta érdeklődés mellett az alkotás iránti vágy is vezérel - mesélte lelkesen a műsorvezető.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

A várandós szépség legőrültebb munkája eddig egy levágott ujj volt, de zombivá is maszkírozott már embereket. Igaz, míg másokat a felismerhetetlenségig átalakít, ő maga marad a hétköznapi külsőnél. Mint látszik, a csinos kismama szerencsés alkat, hiszen smink nélkül is elbűvölő.

Ezt is szeretjük