Vallomás első kézből! Ezért távozik a képernyőről a magyar műsorvezetőnő

Czippán Anett hamarosan életet ad kisfiának, helyét Váczi Gergő veszi át.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hamarosan világra hozza első gyermekét, ezért ideiglenesen búcsút int a képernyőnek a FEM3 bájos műsorvezetője, Czippán Anett.

Az Aktív Extra természetesen nem marad műsorvezető nélkül: Anettet Váczi Gergő helyettesíti majd.

Most vasárnap láthatjuk utoljára

Mi is beszámoltunk róla, amikor a 27 éves tévés január végén az Aktívnak elárulta, hogy babát vár, méghozzá egy kisfiút, akinek érkezésére saját bevallása szerint férjével, a TV2 kreatív vezetőjével, Rendes Zoltánnal együtt már mindketten nagyon készülnek.

A Kölyökidő egykori gyereksztárja szülési szabadságát megelőzően most vasárnap lesz látható utoljára a FEM3 képernyőjén.

- Várandósságom 37. hetébe léptem, mostantól bármikor megérkezhet a kisfiam, ezért július 3-án egy időre elbúcsúzom a nézőktől. Mondanám, hogy fájó szívvel, de nem teszem, hiszen a világ legcsodálatosabb dolgára, az anyaságra készülök - árulta el Czippán Anett.

Néhány hónap múlva visszatér

Természetesen sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon mikor találkozhatnak vele újra a tévében.

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ennek kapcsán a kismama annyit mondott, hogy tervei szerint néhány hónap múlva újra munkába áll, mivel munkája bizonyos részét otthonról is el tudja végezni.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Néhány hónap múlva azonban visszatérek a képernyőre, hiszen csak a felvételre kell bemennem, a munkám többi részét otthonról is végezhetem, így folyamatosan a kicsi fiammal lehetek - nyilatkozta Czippán Anett, aki kifejezetten megszépült a terhességtől.

Fotó: FEM3 Sajtószoba

Ezt is szeretjük