Egyre merészebben vetkőzik Courteney Cox

A Jóbarátok egykori Monicája mindent megtesz annak érdekében, hogy a képernyő elé szögezze új sorozatának nézőit.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem lehet könnyű a negyvenen túli színésznőknek Hollywoodban, ahol manapság még a tehetségnél is többre tartják a ránctalan bőrt és a feszes feneket.


Ezért hát nincs abban semmi csodálnivaló, ha az idősebb korosztály eszeveszetten lapozgatni kezdi a szépészeti klinikák akciós brosúráját, mihelyst az első szarkalábak megjelennek a szem környékén.

Letagadhatna pár évet

Ám még így sem garantált a siker – azaz a jó főszerepek. Erről Courteney Cox valószínűleg rengeteget tudna mesélni, hiszen amióta véget ért a Jóbarátok, nem nagyon kényeztették el ajánlatokkal. Amibe pedig belevágott, tiszavirág-életűnek bizonyult.

Pedig még a botoxot is bevállalta, csak hogy fiatalosabbnak tűnjön a képernyőn. Ám 2007-es szériája, a Dirt: A hetilap ennek ellenére sem nyerte el a közönség tetszését, így két évad után levették a műsorról.

Azóta leginkább epizódszerepekben tűnt fel, most azonban úgy tűnik, talán sikerül visszakapaszkodnia az élgárdába.

Új sorozata, a hamarosan bemutatásra kerülő Cougar Town forgatásáról máris kiszivárogtak  - bizonyára reklámcéllal - olyan pikáns képek, melyeken a 45 éves színésznő kimondottan alulöltözöttnek tűnik.

Nem véletlenül, hiszen szerepe szerint egy szereleméhes negyvenes nőt játszik, aki nem átallja még tinédzser fia 17 éves barátját is elcsábítani!
És, ahogy kell, mindent bevet a cél érdekében, mint az a legfrissebb fotókon is látszik.

17 híresség az Ikrek jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom
Tény, az alsóneműre vetkőzött sztár testét bármelyik huszonéves megirigyelhetné, és a szülésnek – 2004-ben hozta világra Coco nevű kislányát – nyoma sem látszik izmos pocakján.

Ám azért elgondolkodtató, hogy vajon tényleg kizárólag ilyen módszerekkel veheti-e fel a versenyt egy középkorú sztár a nála fiatalabb színésznőkkel.

Mindenesetre, aki kedveli Coxot, az kutathatja a műholdas csatornákat, hátha felbukkan valahol a Cougar Town tüzes Jules Cobbjaként.

Ezt is szeretjük