Nincs tovább! 11 év után válik Courteney Cox és David Arquette

Courteney Cox és David Arquette közleményben adta hírül, hogy különköltöztek.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint újabb hollywoodi álomházasságnak lett vége: 11 év után különköltözött Courteney Cox-Arquette és férje, David Arquette.

A Jóbarátok 46 éves sztárja és hét évvel fiatalabb férje  a szakítás tényét közös közleményben tudatta a világgal.

Már egy ideje külön

Ugyanakkor azt is megerősítették, amit az In Touch Weekly magazin állított nemrég: vagyis azt, hogy már egy ideje nem jöttek ki jól egymással.

- Azért költöztünk külön, hogy jobban megértsük önmagukat és felismerjük, mik azok a tulajdonságok, amik elengedhetetlenek egy párkapcsolat résztvevői számára - hangzott a hivatalos indoklás.

Természetesen, ahogy az már lenni szokott, biztosítottak mindenkit arról, hogy továbbra is jó barátok maradnak, és közös lányukról, a hatéves Cocóról igyekeznek a lehető legtisztességesebben gondoskodni.

Akik folyamatosan nyomon követték Cox és Arquette ténykedéseit, azok több gyanús dologra is felfigyeltek az utóbbi időben.

Gyülekező felhők

Állítólag például egy tavalyi interjú során a színésznő nem viselte a jegygyűrűjét, és azt is elismerte, párterápiára járnak, hogy a nehézségeiket leküzdjék.

A kilencvenes évek legkedveltebb sztárjai most

Nézegess képeket!

Elolvasom

Múlt hónapban pedig a férjet ugyancsak az összetartozást jelképező ékszer nélkül kapták le, sőt, egyesek egy ismeretlen hölgy társaságában is látni vélték.

Az ügy pikantériája, hogy bejelentésük néhány nappal azt követően történt, hogy a sztárpár közeli barátai, Laura Dern színésznő és férje szintén szakítottak. Ki tudja, talán tőlük kaptak bátorságot, hogy ország-világ elé álljanak.

Ezt is szeretjük