Züllött drogossá vált a bálványozott Corey Haim

A most 38 éves sztár szépreményű tinibálványként kezdte, de az álomgyár őt is bedarálta, így az elvonón végezte.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok megdöbbentő és tragikus hollywoodi történetet hallani egykor ünnepelt gyereksztárok drogba és alkoholba fúlt életéről. Sajnos nem történt ez másként a kanadai-izraeli származású Corey Haim színésszel sem, aki 13 évesen már tévéfilmek körülrajongott sztárja volt.

A jóképű kiskamasz megjárta a poklot az elvonón töltött évek alatt

A tehetséges kölyök a Titkos imádó, a Murphy románca és a Lucas című tévéfilmekben debütált, de csak az 1987-es, Kiefer Sutherlanddel forgatott Az elveszett fiúk című horrorvígjáték hozta meg neki a valódi népszerűséget.

A lányok által bálványozott, jóképű fiú később összeismerkedett a hasonló korú Corey Feldmannel, akivel aztán Hollywood első számú tinipárosává léptek elő.

Az Álom, édes álom és a Dupla nullás kölyök sztárja persze nem maradhatott örökké gyerek, a felnőtté válással azonban kisfiús varázsát is elvesztette. A filmszerepek, és ezzel a rajongók is elmaradtak, a mellőzött fiatalember pedig elindult a züllés útján.

A kamaszkori füvezést rossz társaság, drogok, balhék és fizikai leépülés követte, és 1997-re gyerekszínészként szerzett vagyona is elpárolgott.

- Tizenöt leszokási kísérlet után kaptam egy szélütést. Voltam vagy kilencven kiló, a bal felemet pedig alig tudtam mozgatni – idézte fel Haim a The Sun brit lapnak a legszörnyűbb négy évet, amit az elvonón töltött.

A gyógyulás után letelepedett Torontóban, majd fokozatosan visszatért a filmezéshez - játszott a Magasfeszültségben, a Shark Cityben és az American Sunsetben is. Emellett ismét felvette a kapcsolatot Feldmannel, és A két Corey címmel közös műsort indítottak.

Az elmúlt évtizedek legnagyobb színészhalottjai

Nézegess képeket!

Elolvasom
- Tiszta vagyok, alázatos és boldog. Készen állok arra, hogy újra dolgozzam és mindent jóvátegyek – nyilatkozta őszintén Haim a Variety magazinnak.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A show Kanadában közönségdíjas lett, és időközben Haim magánélete is rendeződött: tavaly eljegyezte régi kedvesét, Tiffany Shepis horrorfilmszínésznőt. Ami a jövőt illeti, Haim 2010-ig be van táblázva, legközelebb a Magasfeszültség 2-ben láthatjuk Jason Statham oldalán.
Ezt is szeretjük