Titokzatos módon eltűntek Christina Aguilera mellei

A babaarcú sztárnak hatalmas mellei voltak, egészen mostanáig. De vajon hová tűntek?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Feltehetően nemcsak az énekesnő rajongói, de a bulvárt rendszeresen olvasók is jól emlékeznek Christina Aguilera meghökkentő átalakulására. A szexi szőke sztárnak ugyanis az elmúlt néhány évben meglepő módon egyre intenzívebben növekedett meg melleinek mérete, a folyamatnak azonban a jelek szerint most – meglehetősen gyanúsan - vége szakadt!

Balra: Xtina karrierje elején apró cickókkal, jobbra pedig egy évvel ezelőtt

2006-ban sokan implantátumokra gyanakodtak, amikor meglátták Aguilera méretes dekoltázsát, másfél évvel később pedig mindenki elképedt, amikor először találkozott az enyhén szólva is óriási lökhárítóival.

Persze időközben Paris Hilton kikotyogta a tikot, miszerint Xtina gyermeket vár, cickóinak rejtélyes növekedését tehát terhességére lehetett fogni.

Csak a szoptatás vége miatt mentek össze mellei?

Január elején megszületett az énekesnő első babája, ám az örömteli esemény után még hónapokkal is hatalmas mellekkel láthattuk a sztárt a róla készült fotókon. Néhány napja azonban lencsevégre kapták Xtinát, dekoltázsa pedig önmagához képest ezúttal feltűnően lapos volt.

A találgatás pedig már meg is kezdődött, egyesek arra gyanakodnak, hogy Aguilera váratlanul megszabadult állítólagos implantátumaitól, mások viszont arra tippelnek, hogy egyszerűen csak felhagyott a szoptatással, emiatt aztán mellei természetes okból veszítettek térfogatukból.

Sztárok balesetei

Nézegess képeket!

Elolvasom

A teljes igazság feltehetően sosem derül ki, de véleményünk szerint mindkét elmélet hihetőnek tűnik. Xtina negyedik stúdióalbumát 2009-re ígéri kiadója, de addig is, hogy rajongói ne türelmetlenkedjenek, kiadták első válogatáslemezét, melyen két új dal is hallható.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A címadó Keeps Gettin' Bettert Aguilera idén szeptember adta elő az MTV Music Awards díjátadó ünnepségén. A tervek szerint a Dynamite lesz a második dal, amelyet kislemez formájában jövő februárban dobnak majd piacra.

Ezt is szeretjük