Ez igazán zavarba ejtő! Közönség előtt dobta le ruháit az ismert színésznő

A dögös Christina Hendricks kombinéban lép színpadra új Broadway-darabjában.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az amerikai nehézbombázó, Christina Hendricks mindenkinél jobban tudja, hogyan kovácsoljon előnyt nem mindennapi méreteiből és dús idomaiból.

A Mad Men - Reklámőrültek formás titkárnője a közelmúltban színpadon debütált, ráadásul nem is akárhogyan, hiszen fülledt jeleneteit jórészt ágyban, párnák közt, egy szál kombinéban töltötte.

Kombinéban játssza a jeleneteit

A dögös színésznő az 1970-es Stephen Sondheim musical, a Company - Társulat című énekes-táncos darab felújításában kapott szerepet, melyben egy megrögzött agglegénynek csavarja el a fejét.

A kritikák elismerően nyilatkoztak Hendricks alakításáról, a New York-i Avery Fisher Hall színpadán állítólag csak úgy izzott a levegő a vörös démon és partnere, az Emmy-díjas Neil Patrick Harris között.

A legendás színdarab és Christina kebleinek varázsa az USA-ban hamarosan szélesebb közönséghez is eljut, június 15-től ugyanis vendégműsorként több színház is felveszi repetroárjába a népszerű zenés komédiát.

Többféle műfajban is kipróbálja magát

A 35 éves szépségnek egyébként se nőként, se színésznőként nem lehet oka panaszra. Tavaly hozzáment kedveséhez, Geoffrey Arendhez, színésznőként pedig sorra kapja az ajánlatokat.

A legszexisebb teltkarcsú sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Sorozata egyelőre nincs veszélyben, hiszen az AMC nemrég az 5. évadra is rábólintott, de Hendricks emellett filmekben és színpadon is hódít, sőt, életében először szinkronhagnak is felkérték az All-Star Superman című animációs filmhez.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A vörös bombázót magát legközelebb Adrien Brody oldalán láthatjuk a Detachment című moziban, majd a Drive című független filmet kezdi forgatni a jóképű Ryan Goslinggal és Carey Mulligannal.

Ezt is szeretjük