A rajongók kérésére! Csodásan kigyúrta magát a Fantasztikus négyes sztárja

A jóképű Chris Evans látványos izommennyiséget pakolt magára.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 29 éves Chris Evans eddig se nagyon panaszkodhatott izmaira, de új szerepe után már tényleg nem marad semmi csiszolnivaló szoborszerű testén.

A jóképű színész eredetileg a Fantasztikus négyesben alakított Johnny Storm karakteréhez izmosodott meg, de soron következő szuperhős szerepéhez, az Amerika kapitányához még ez sem volt elég.

A rajongók akarták izmosabbnak látni

Amerika kapitánya egyébként a képregények világából, a hetven évvel ezelőtti Marvel Comics lapjairól érkezett a filmvászonra.

A történet szerint a kék-fehér-piros kosztümös izomember mögött valójában egy nyamvadt srác, Steve Rogers bújik meg, aki egy titkos szérum hatására tesz szert emberfeletti erejére és izmaira.

Chrisnek tehát fel volt adva a lecke, bár meglepő módon nem is a rendező, hanem a rajongók követeltek tőle látványosabb bicepszeket.

Amíg a szexis sztár a konditeremben izzadt, addig Joe Johnston rendező azt is kifundálta, milyen számítógépes trükkel oldja meg a vézna hétköznapi figura és a szuperhős átváltozását a filmben.

Nem csak a vásznon lendül akcióba

Evansnek egyébként nagyon fekszik az akciófilm és a sci-fi, nem is téved túl sűrűn más műfajba, kivéve legutóbbi, Scott Pilgrim a világ ellen című vígjátékát. Szuperhős imázsa egyébként is jól jön neki, az olasz-ír-amerikai származású szépfiúra ragadnak a nők.

Minden idők legszexisebb színészei

Nézegess képeket!

Elolvasom

A szexis agglegény – Jessica Biellel való 2006-os szakítása óta - megállás nélkül csajozik, acélkék szemeivel Christina Riccit, a modell Vida Guerrát, valamint Amy Smart színésznőt is levetette már a lábáról.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az Amerika kapitányának bőrébe bújt, tökéletes testű Chris Evans előreláthatólag jövő nyárra érkezik a mozikba.

Ezt is szeretjük