Férfivé operáltatja magát Chastity Bono, Cher lánya

A 40 éves leszbikus hölgy évek óta fontolgatta a merész lépést, ám most kiderült, hogy az átalakulást már el is kezdte!.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő hírek láttak napvilágot néhány napja, Chastity Bono ugyanis úgy döntött, hogy teljes nem-átalakító műtétnek veti alá magát.


Sonny és Cher leszbikus lánya az év elején, nem sokkal 40. születésnapja után már meg is kezdte férfivá változását, tudta meg a TMZ nevű amerikai sztárblog.

- Igen, valóban igaz, hogy Chaz sok évnyi mérlegelés után meghozta azt a bátor döntést, hogy végre biológiailag is elnyerje igazi identitátását – erősítette meg az értesülést Howard Bragman, Bono szóvivője.

18 évesen vallotta be, hogy a lányokat szereti

Chastity Bono 18 éves korában vallotta be világhírű szüleinek, hogy leszbikus. Chert először megdöbbentette lánya bejelentése, napokig dühöngött, de végül megbékélt a helyzettel.

A közvélemény azonban csak évekkel később, a Star magazin 1990 januári számából értesült Chastity leszbikusságáról.

A toleranciáért is küzd

- Büszke döntésére és nagyon hálás a tiszteletért és támogatásért, amit szeretteitől kapott. Chaz reménye, hogy merész választásával hozzájárul majd ahhoz, hogy a világ toleránsan álljon hozzá azokhoz, akik hasonló beavatkozásnak vetik alá magukat – tette hozzá Bragman.

Hírességek a Bika jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom
Chaz Bono azt kérte a médiától, hogy tartsa tiszteletben magánéletét, és kijelentette, hogy ez idő alatt nem ad egyetlen interjút sem.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A 20. században számos híresség vetette már alá magát nem-átalakító műtétnek, legutóbb például a Mátrixot társrendezőként jegyző Larry Wachowski.
Ezt is szeretjük