Igazi bombázó! Catherine Zeta-Jones 40 felett is bátran húz feszes nadrágot

Catherine Zeta-Jones, felépülve betegségéből, régi formáját idézi.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Catherine Zeta-Jones a legfrissebb fotók tanúsága szerint, melyeket New Yorkban készítettek a szépséges díváról, megújulva tért vissza a betegségéből.

A 41 éves walesi színésznőt sok csapás érte mostanában, ezért is meglepő őt újra ilyen kiegyensúlyozottnak és mosolygósnak látni.

Sok csapás érte a sztárpárt

Az Oscar-díjas Zeta-Jones férjénél, a filmsztár Michael Douglasnél tavaly ősszel fedeztek fel torokrákot. A betegséget ráadásul meglehetősen későn diagnosztizálták, Douglas már a negyedik stádiumba ért, mire megkezdték a kezelését.

A kétgyerekes házaspár érthető módon megrémült, de a médiafelhajtás közepette megpróbálta diszkéten és méltósággal viselni a csapást. Douglas elismerte, hogy felelőtlen életvitele és kemény dohányzása vezetett a súlyos betegséghez, de minden erejével küzdött a halálos kór ellen.

Mire a színész túljutott a nehezén - a daganat ugyanis jól reagált a kemoterápiára -, Catherine került kórházba. A színésznő idegeit ugyanis annyira megviselte a csapás, hogy idegösszeroppanást kapott.

Csak miután áprilisban bevonult egy connecticuti pszichiátriai intézetbe, derült ki, hogy nem ez volt az első eset.

Őszintén beszélt a betegségéről

A sztárpár élete ismét reflektorfénybe került, Zeta-Jones pedig volt annyira bátor, és a People magazinnak nyíltan beszélt a betegségéről.

- Ez egy olyan lelki zavar, mely több millió embert érint a földön. Én is egy vagyok közülük. Ha az én példám csak egyetlen embert felbátorít, hogy segítséget kérjen, már megérte erről beszélnem. Nem kell csendben szenvedni, és nem szégyen segítséget kérni - vallotta be Zeta-Jones.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A bipoláris zavarral küzdő színésznő nem félt bevallani, hogy évek óta küzdött álmatlansággal, depressziós és eufórikus hullámokkal. Betegsége egészen elhatalmasodott rajta, ezért döntött úgy, hogy önként bevonul egy klinikára.

A Chicago sztárja azóta nemcsak lelki, de testi egyensúlyát is visszanyerte, alakja tíz évvel ezelőtti dögös formáját idézi.

- Sokat úszom, az óceánban és a medencében egyaránt. Golfozom is, mert remek sport. Az edzőterembe viszont úgy kell elvonszolnom magam, de amikor ott vagyok, nagyon élvezem! - mesélte mosolyogva, amikor a leadott kilókról kérdezték.

A szimpatikus színésznő jelenleg azon van, hogy mielőbb visszatérhessen a színészethez, hiszen két szuperprodukcióra is elígérkezett: a Rock Of Ages és a Lay The Favorite című filmekre. Június 12-én pedig a színházi Tony-gálán fog fellépni mint díjátadó.

Ezt is szeretjük