Fotó! Mély dekoltázsával hódít Catherine Zeta-Jones

A walesi színésznő a napokban lépett fel a Broadway színpadán, és ebből az alkalomból igazán kitett magáért.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gyönyörű walesi színésznőről, Catherine Zeta-Jonesról az utóbbi hónapokban különös fotók jelentek meg, melyeken borzalmasabbnál borzalmasabb ruhákban volt látható. Az ember már-már azt hihette, a glamúros sztár igyekszik 25 évvel idősebb férjéhez, Michael Douglashez öregedni.

Szexi, ha akar

Új fotóit elnézve azonban megnyugodhatnak rajongói, a bájos sztármami nem felejtette el, hogyan is kell elbűvölőn kinézni. A negyvenéves színésznő abból az alkalomból jelent meg a vörös szőnyegen, hogy bemutatták a Broadway színpadán a Little Night Music című zenés darabot, melyben többek között ő is fellép.

Bár abban a jelenlévők egyetértettek, hogy Zeta-Jones a premieren tényleg tökéletes eleganciával és igazán vérforraló dekoltázzsal jelent meg, színészi teljesítményéről már megoszlanak a vélemények.

A The Guardian kritikusa, Emma Brockes például úgy véli, a sztár képes jól játszani és énekelni is - mindez azonban nem megy neki egyszerre. Az AP Hírügynökség újságírója viszont a színésznő énektudását méltatta, szerinte Zeta-Jones érzéki hanggal bír, amit remekül használ, ha csábításról van szó.

A színpadon kezdte

Akárhogy is, a szépség rendkívül élvezi, hogy újra színpadon léphet fel, annak idején ugyanis a világot jelentő deszkákon indult a karrierje.

- El sem hiszem, hogy húsz évembe telt, mire eljutottam ide. Az egész engem is meglep, mert ha belegondolok, imádom a színházi életet, úgyhogy tulajdonképpen olyan érzés volt, mintha hazaérkeztem volna - lelkendezett az Evening Standardnek.

A leggyönyörűbb sztármamik a filmvilágban

Nézegess képeket!

Elolvasom

A Little Night Musicra egyébként máris nagy az érdeklődés, a jegyek többsége elfogyott, és többszörösükért árulják azokat különféle aukciós portálokon.

Azért a mozit sem hagyta cserben az Oscar-díjas sztár, a jövőre bemutatásra kerülő Rebound című romantikus vígjátékban egy egyedülálló anyát alakít, aki beleszeret gyermekei jóképű bébiszitterébe.

Ezt is szeretjük