18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Kiszivárogtak a 22 éves Cassie pucér fotói

Állítólag feltörték a fiatal sztár számítógépét, így kerültek nyilvánosságra a kompromittáló amatőr képek.

Néhány napja szivárogtak ki az interneten Cassie amatőr, meztelen fényképei. A fotókon ruhátlanul látható a 22 éves amerikai hip-hop énekesnő, akinek a merész képek tanúsága szerint piercing díszíti melleit!

A cenzúrázatlan képeket ide kattintva tekintheted meg!

A sztár a Twitteren osztotta meg gyanúját az eset kapcsán. Saját bevallása szerint ugyanis valaki feltörte a számítógépét, és így jutottak hozzá a privát és erotikus tartalomhoz.

Aljas dolognak tartja az esetet

- Nagyon úgy néz ki, hogy valaki meghackelte a gépemet. Ez igazán aljas és gonosz dolog volt az illető részéről, de azért be lehetne már fejezni azt a viselkedést, mintha sosem láttatok volna még ciciket – kommentálta a megehetősen zavaró ügyet Cassie.

Hiába az őszintének tűnő vallomás, sokan mégis szándékosságra gyanakszanak.

Hiszen nincs is annál jobb módszer az álomgyárban egy kis mesterséges figyelemfelkeltésre, mint az amatőr házi szexvideók vagy éppen a meztelen fotók direkt kiszivárogtatása.

Volt már ilyesmire példa korábban

A feltörekvő sztárok pedig mindent képesek elkövetni azért, hogy a reflektorfénybe kerülhessenek, elég csak Kim Kardashian vagy Keeley Hazell példáját felidéznünk.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A hip-hop műfajának ifjú üdvöskéje ráadásul nem ma kezdte a nyomulást a showbiznisz világában.

Áprilisban ugyanis fél fejéről leborotválta a hajat, mondván, hogy eljött az életében az a pillanat, amikor változásra volt szüksége.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük