Kilakoltatták Michael Douglas drogfüggő fiát

Cameron Douglas szégyent hozott családja nevére, hiszen a pénzét eldrogozta, ahelyett, hogy rendesen fizette volna a lakbért.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kiábrándító hírek láttak napvilágot néhány napja Michael Douglas fiáról. Cameron Douglast ugyanis kilakoltatták albérletéből, miután hónapok óta nem fizette a 4200 dolláros bérleti díjat.

A tulajdonos egy darabig Michael Douglas-t zargatta a pénz miatt, ám a 64 éves sztár csak néhány havi bérleti díjat fizetett ki fia helyett, a teljes tartozását nem. A tulajdonos ezek után feladta, és felszólította Cameront, hogy február 17-ig hagyja el a házat.

A háttérben azonban ennél sokkal nagyobb bajok húzódtak meg, amiért végül a 30 éves Cameron ebbe a megalázó helyzetbe került.

A tulajdonos keserűen így nyilatkozott arról, amikor a házban járt, ahol megpróbálta albérlőjét rávenni az elmaradt pénzek kifizetésére:

- Óriási rumli volt az egész házban, véres rongyok és drogtesztek hevertek a szemetesben. De találtam egy tükröt, amin fehér por volt, és egy gyanús üvegcsét is, amiben mindenféle anyagot lehet összekeverni.

Már letartóztatták egyszer kokain miatt

Michael Douglas ezek után biztosan szégyelli magát fia miatt, aki jó ideje drogproblémákkal küzd. 2007. októberében például kokainbirtoklás miatt tartóztatták le, és feltehetően kábítószerfüggősége miatt nem fizette rendesen a lakbért sem.

Világsztárok és rokonaik

Nézegess képeket!

Elolvasom
Cameron Douglas a neves színészcsalád gyermekeként apjához és nagyapjához hasonlóan szintén megpróbálkozott a színészettel, ám nem sikerült valami fényes karriert befutnia.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mindössze három filmben kapott szerepet, az 1997-es Jackie, a jó fiúban, a 2003-as Túl nagy családban és a 2005-ös Adam & Eve-ben.
Ezt is szeretjük