"Te vagy az X-Faktor Kiszel Tündéje" Nem kímélte a zsűri a zenetanárnőt

Az X-Faktor negyedik válogatóján is akadtak érdekes figurák.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tegnap este negyedik alkalommal kaphattak ízelítőt a tévénézők az X-faktor második szériájának lehetséges mezőnyéből.

Ahogy azt már megszokhattuk, a született tehetségek mellett ezúttal is rengeteg érdekes figura próbált szerencsét a mentorok előtt.

Sikoltozva érkezett

Geszti Péterék pedig most sem finomkodtak az önjelölt énekesekkel - különösen Malek Miklós volt szigorú -, azonban akadtak olyan produkciók, melyek vegyes érzelmeket keltettek.

Utóbbiak közé tartozik Bús Atyimcsev Judit is, akinek már a megérkezése sem volt éppen átlagosnak mondható, hiszen szinte önkívületi állapotban, sikongatva rohant be a színpadra.

Nagy Feró jó szokásához híven nem finomkodott, rögtön megkérdezte tőle, hogy minek örül ennyire.

Az egyébként zongoratanárnőként dolgozó fiatal nő ugyanis majd kicsattant a jókedvtől, hiszen ahogy produkciója előtt Ördög Nórival megosztotta, már nagyon várta, hogy megmutathassa magát az X-Faktorban. Szerinte ugyanis megvan benne az az iksz, amit keresnek.

Letaglózta a mentorokat

A Can't Take My Eyes Off You című dal meghallgatása után a mentorok cseppet sem voltak biztosak ebben. Ez mind a négyük arcára rá volt írva, szemmel láthatóan nem igazán tudják hova tenni a mosolygós lányt.

- Nem jutok szóhoz. Ez inkább ijesztő volt - mondta Malek Miklós, miután a versenyző rákérdezett, tulajdonképpen tetszett-e neki a produkciója. Keresztes Ildikó szó szerint röhögőgörcsöt kapott, de Nagy Ferót és Geszti Pétert sem hagyta hidegen az előadás.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Te vagy az idei X-Faktor Kiszel Tündéje - fogalmazott a rá jellemező frappáns, csipkelődős stílusban Geszti.

A kemény kritika ellenére a mentorok végül továbbjutatták a magyarkanizsai tanárnőt, aki láthatóan nagy reményeket fűz a tehetségkutatóhoz.
 
Fotók: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük