Britney Spears összeomlott szexshop-túrája után

Kellemes délelőttöt töltött el Britney Spears LA egyik szexboltjában, de az este már nem alakult ilyen jól.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az énekesnő először hosszabb időt töltött el vásárolgatva Los Angeles egyik legnagyobb szexshopjában, a Hustlerben, majd a könyvespolcokhoz lépett, és több kiadványt is alaposan átnézett.

A bevásárlókörút folytatódott, és Britney átruccant Nyugat-Hollywoodba, hogy némi szexi fehérneműt is a kosarába csempésszen, majd egy elég meghökkentő színű neonzöld boát is magára próbált.

A popsztár feldobódva távozott a vásárlásból, de estére alaposan elrontotta jó kedvét bizalmasa, Sam Lufti és paparazzi barátja, Adnan Ghalib.

Összeomolva, mezítláb üldögélt a balhé után

Az egymást szívből gyűlölő két férfi közül előbb Lufti rendezett jelenetet: összekapott Britneyvel, majd elzavarta a környékről az összegyűlt fotósokat. A veszekedés után a mezítlábas, kutyáját szorongató énekesnő könnyek között üldögélt.

A vita folytatódott Luftival, és Britney barátjáért telefonált – a kiérkező Ghalibot viszont nem engedték be a biztonságiak. Mivel fél Hollywood összeszaladt, így a tolongó lesifotósok között most már hagyományosnak mondható módon a rendőrségnek kellett szétcsapnia.

- Az az igazság, hogy Sam Lufti csúnyán összeveszett Britneyvel. Üvöltöztek egymással. Később Britney Adnant hívta segítségért, de Lufti megtiltotta, hogy a házba lépjen. Kikapcsolta Britney összes mobilját is, így nem lehetett elérni – hangzott Ghalib szerkesztőségének, a Finalpixx-nek a beszámolója.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Könnyen lehet, hogy a veszekedést Lufti szokatlan bőbeszédűsége okozta: mikor meghívták a The View című műsorba, elmondta, hogy szerinte Britney gyógyítható pszichiátriai betegségekben szenved, és már szakembereket is meglátogatott ezzel kapcsolatban.

Ezt is szeretjük