Ügyes! Átverte a fotósokat a bikinis Britney Spears-hasonmás

A dögös bögyös szőkeség egy rövid ideig átélhette, milyen is sztárnak lenni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Valószínűleg az ismeretlen szőke hölgy aznap is úgy indult a strandra, mint máskor.

Nos, melyikük az igazi?

Felhúzta csinos, ám kissé szűkre szabott bikinijét, szemére napszemüveget helyezett, majd fogta rózsaszín türcsijét, valamint egy behűtött palack ásványvizet, és elindult kedvenc partszakasza felé.

Bizonyára őt lepte meg a legjobban, amikor hirtelen fotósok hada vette körül, és mind a fényképezőgépeiket csattogtatták.

Azt gondolván, ma is beszerzik a napi betevő Britney-adagot – bár a képek tanúsága szerint a szöszi villámgyorsan vette a lapot, és mosolyogva fogadta a paparazzik ténykedését.

Hüpp, hüpp, hüpp, Britney-trükk

Talán éppen ez a fesztelenség és jókedv árulhatta el a hölgyet, amiből a túlbuzgó fényképészek rögtön rájöttek, valami nem stimmel körülötte.

Britney ugyanis – érthető okokból - valószínűleg nem szokta ilyen könnyedén venni, ha lesifotósok bukkannak fel a közelében.

Mindeközben az igazi Spears kisasszony komoly-asszonyosra véve a figurát éppen a gyermekeik elhelyezésének ügyében járt a Los Angeles-i bíróságon.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom
Bár a bírósági szóvivő megerősítette, hogy bizonyos változások álltak be a gyermekek láthatóságát illetően, nincs felhatalmazása arra nézve, hogy pontosan elmondja, mik is azok a változások.

Mindenesetre mind Britney, mind volt férje, Kevin Federline állítólag mosolyogva hagyták el a két órás tárgyalás után a bírósági épületet, így feltehetően mindkettejük számára korrekt döntés született.

Ezt is szeretjük