Brigitte Bardot megrázó vallomást tett 76. születésnapja alkalmából

A bombázó Brigitte Bardot életét sokan irigyelték, ám a színésznő elárulta, nem volt miért.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brigitte Bardot kétségtelenül az ötvenes és hatvanas évek irigyelt szexbombája volt, akiért férfiak milliói rajongtak szerte a világon.

Ezért is lepett meg sokakat, amikor - szinte karrierje csúcsán - váratlanul visszavonult a filmezéstől - 1973-ban -, hogy az állatvédelemnek szentelje idejét.

Színésznőből aktivista

Pedig előtte olyan sztárokkal osztozott a mozivásznon, mint Alain Delon, Jean Marais vagy Sean Connery.

- Az embert még mezítláb is szoríthatja a cipő. Bevallom, nem egyszer voltam az öngyilkosság szélén, csoda, hogy egyáltalán életben vagyok még mindig - vallotta a napokban meghökkentő őszinteséggel a FRANCE magazinnak.

Az idős sztár, aki szeptember 28-án ünnepli 76. születésnapját, arról is beszélt, mennyire nem értik meg őt a politikusok, így mára teljesen kiábrándult a politikából.

- Sokkoló, szemtelen és pimasz vagyok, hát ez az igazság. Bár sosem bántam meg semmit, dühít, hogy folyton félreértenek a fejesek - fejtette ki vaskos véleményét.

Nem érdekli, hogy néz ki

Arról is mesélt, mindig is rebellisnek érezte magát, és nem nagyon hatotta meg fiatalon, hogy a világ leghíresebb rendezői és színészei versengtek a kegyeiért.

A sztárvilág szexszimbólumai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ám azt azért elismeri, jobb volt szexinek lenni, mintha csúnyának született volna. Manapság azonban cseppet sem érdekli a kinézete, büszkén viseli ráncait, és semmi pénzért nem feküdne kés alá.

Az 1934-es születésű Bardot egyébként szigorú katolikus nevelést kapott szüleitől, ami akkoriban gyakran vezetett konfliktushoz, de így utólag már hálás nekik.

- Így visszatekintve, azt hiszem, a szüleim büszkék voltak rám, ugyanakkor a sztárságomat nem nagyon tudták elhelyezni a saját kis világukban - vallotta a legendás sztár.

Ezt is szeretjük