Kamerák előtt esett fejre a bevodkázott Bianca Gascoigne

Bianca Gascoigne állítólag csak melegen akarta tartani magát, de végül jól berúgott.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Gascoigne-család a hírek szerint nem igazán tartozott az unalmas famíliák közé, főleg, amióta Bianca, a nevelt lány belső információkkal is szolgál arra vonatkozólag, mi mindent történt és történik a ház falai között.


A mi másként, mint modellként dolgozó 22 éves leányzó korábban elárulta a sajtónak, hogyan viselkedett nevelőapja, Paul Gascoigne, amikor éppen részegen tombolt, és agresszivitásával sem őt, sem édesanyját sem kímélte.

Bár azóta kibékült a férfival, úgy tűnik, valamit mégiscsak átmentett bizarr családi hagyományaikból a saját életébe. A napokban került ugyanis nyilvánosságra egy tavaly szeptemberi felvétel, mely elég kínos megvilágításba helyezi a leányzó modellkarrierjét.

Kabát helyett vodka

A filmecske az MTV The Celebrity Agency című műsora részére készült, ami Jonathan Lipman ügynök és különféle híres kliensei életébe enged bepillantást.

A felvételen eredetileg azt lehetett volna megtekinteni, milyen körülmények között készülnek a divatfotók – Bianca aktív közreműködésével. Amivel azonban senki nem számított, az a spanyolországi helyszínen éppen akkor tomboló hideg idő, mely alaposan próbára tette Gascoigne kisasszony tűrőképességét.

Nem is látott más kiutat, egész nap vodkát vedelt, hogy melegen tartsa testét az eléggé szellős fürdőruciban. Ennek azonban az lett a következménye, hogy eszméletlenül berúgott, így mikor végre rákerült a sor a fotózásra, hiába próbált lábra állni, nem nagyon ment neki. Olyannyira nem, hogy egy óvatlan pillanatban hatalmasat vágódott, és fejjel lefelé eltűnt két nyugágy között.

Részeg sztárok leleplező fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom
Az alkoholmámorban nem is volt képes semmire a továbbiakban, állítólag az is látható a filmen, ahogy az ügynöke levetkőzteti és ágyba dugja a magatehetetlen hírességet.- Nagyon kínos számomra az egész. Egész nap strandról strandra jártunk, és igazából rendkívül hideg volt mindenhol, ezért vodkáztam annyit. A baj azonban az volt, hogy semmit nem ettem közben, mert nem akartam, hogy a pocakom kidudorodjon – mesélte később Bianca.
Ezt is szeretjük