Beyoncé többet mutatott magából a kelleténél legutóbbi fotózásán

Beyoncé olyan elmélyülten pózolt a fotósoknak, hogy észre se vette, több látszik dús idomaiból, mint kellene.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A formás idomairól híres énekesnő, Beyoncé gőzerővel készül negyedik stúdióalbumának megjelentetésére, az első kislemez népszerűsítéséhez fotósorozat is készült.

A fotózásra ráadásul nem is akárhol, hanem a Ritz Hotelben került sor, annak egyik luxuslakosztályában és díszes balkonján.

Véletlenül kicsit többet mutatott

Az exkluzív helyszínhez természetesen különleges ruha dukált, mint az a fotókon is jól látszik, Beyoncé ezúttal egy pink-fekete selyemszirmokkal díszített, különleges darabot választott.

A Harper's Bazaarban megjelenő fotósorozat kedvéért az amerikai sztár órákig pózolt az erkélyen a gyönyörű, de kissé merész szabású ruhakölteményben.

A nagy művészkedésbe azonban egy óvatlan pillanatban hiba csúszott, Beyoncé ugyanis az egyik mozdulatnál kissé többet mutatott meg formás idomaiból, mint azt eredetileg tervezte.

A mély oldalhasítékon kikukucskáló mellét a fél világ láthatta, de a sztár szemmel láthatóan nem izgatta magát túlságosan a kínos villantás miatt. Igaz, korábban is láthattunk már hasonlót a bevállalós dívától.

Júniusban jön az új lemez

A 29 éves énekesnő egyébként meglehetősen mozgalmas napokat él: fotózik, interjút ad, továbbá videót forgat a lemez első dalához a Run the World (Girls) című öntudatos, katonás dance-indulóhoz.

Párizsban sem vakáció céljából időzött hosszabban, a kiszivárgott hírek szerint ugyanis egy Kanye Westtel közös duettet készített elő. Az európai kiruccanásra egyébként férje, Jay-Z is vele tartott, úgyhogy gyorsan össze is kötötték a kellemest a hasznossal: Franciaországban töltötték a húsvéti ünnepeket.

A pop legdögösebb üdvöskéi

Nézegess képeket!

Elolvasom

A világ egyik leggazdagabb sztárpárja magánrepülővel utazott a francia fővárosba, ahol egy luxusszállodában, a Hotel Le Meurice-ben béreltek szobát - több mint három és fél millió forintnak megfelelő összegért.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A pletykák szerint a szerelmeseknek még egy kis romantikára is jutott idejük, megnézték a Tülériák kertjét és a párizsi Disneylandet. A szórakozás után az énekesnőre újabb munka vár a tengerentúlon, be kell ugyanis indítania a nagy zenei gépezetet, ha mindennel el akar készülni a júniusi lemezmegjelenésre.

Ezt is szeretjük