Pikáns! Kibuggyant az énekesnő apró mellbimbója

Videóval

A sztárral ráadásul élő adásban történt a baleset, ami mögött ezúttal a trendtől eltérően nem gyanítunk szándékoltságot.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2009-es Oscar-díjátadó ünnepségen a legfontosabb kategóriákban a papírforma szerint alakultak a díjazások, leszámítva a legjobb férfi főszereplő jelöltjeit.


Ebben ugyanis az előrejelzések szerint Mickey Rourke volt a legesélyesebb, aki A pankrátorban látható hátborzongató alakításáért simán megérdemelte volna az aranyszobrot, ám helyette végül Sean Penn diadalmaskodott.

Az ünnepség szervezői számos újítással lepték meg a filmes szakma legnagyobb ceremóniájának résztvevőit, amiről köztudott, hogy évek óta egyre kevesebb tévénézőt csalogat a képernyők elé.

A fiatalokat például a tinibálványok szerepeltetésével próbálták becserkészni, míg a fontosabb kategóriák jelöltjeit egy-egy szupersztár mutatta be.

Duett közben villantott

A műsor elengedhetetlen részét képezték a híres előadóművészek által szolgáltatott zenei betétek, de a ceremóniamester, Hugh Jackman is nem egyszer táncra perdült és énekelt, már-már meglepően jól.

A fellépők között volt Beyoncé Knowles is, aki lenyűgöző színpadi koreográfia kíséretében Jackmannel közösen adott elő egy - a leghíresebb musicalekből összeállított - rövid egyveleget.

Habár a műsort milliók követték figyelemmel, Beyoncé meglepetésszerű villantása tutira nem sok mindenkinek szúrt szemet, a videón ugyanis szinte észrevétlen marad a pikáns pillanat.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ám a szemfüles rajongóknak végül feltűnt az erotikus magánprodukció, amit a videóból kiemelt fényképen most már bárki megcsodálhat!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A 27 éves énekesnő legutóbbi, szám szerint harmadik stúdiólemeze tavaly ősszel jelent meg. Ennek apropójából Beyoncé egy világkörüli turnéra indult, melynek egyik állomásaként április 29-én a Budapest Sportarénában is fellép majd.
Ezt is szeretjük