Ciki videó! Beyoncé majdnem fenékre esett a színpadon

Beyoncé Knowles Brazíliában adott koncertet a múlt héten, ám az egyik dal előadásába egy kis hiba csúszott.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bizony még a legnagyobb előadóművészekkel is könnyedén kibabrálhatnak a fizika törvényei a színpadon. Ezért fordulhatnak elő koncert közben kisebb-nagyobb balesetek és kínos esések, fenékre ülések. Persze a sztárokat sem kell félteni, hiszen rutinjukból adódóan pillanatok alatt kivágják magukat az ilyen típusú váratlan helyzetekből.

Nem volt ez másképp Beyoncé esetében sem, aki jelenleg Dél-Amerikában turnézik. A 28 éves amerikai énekesnő a múlt héten Brazíliában lépett színpadra, rajongói legnagyobb örömére, ám az egyik dal éneklése közben véletlenül megcsúszott, és majdnem lehuppant a földre.

Folytatta, mintha nem történt volna semmi

Az esetet valamelyik néző rögzítette is kamerájával, a ciki felvétel pedig természetesen szinte azonnal a világhálón landolt.

Beyoncé azonban egyetlen pillanatra sem jött zavarba a koncertezés közben, és folytatta az éneklést, mintha mi sem történt volna.

A világhírű énekesnő karrierje a Destiny’s Child felbomlása után üstökösszerűen ívelt felfelé, a 2010-es Grammy-díjkiosztón például hat elismerést zsebelt be, megdöntve ezzel az egy este alatt a legtöbb díjat kapott női szóló előadó rekordját.

Hazánkban is koncertezett

Beyoncé tavaly március végén indult harmadik alkalommal világkörüli turnéra, hogy legutóbbi, I Am… Sasha Fierce című lemezét népszerűsítse. Ennek keretén belül 2009. április 29-én hazánkban is fellépett a Budapest Sportarénában, de Európán kívül bejárta az egész tengerentúlt, Ázsiát és Ausztráliát is.

Sztárok a Szűz jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

A közel egy évig tartó, megerőltető turnézás azonban igazán jól jövedelmező foglalatosságnak számít, a legutóbbi becslések szerint ugyanis 93 koncerttel több mint 85 millió dollárt keresett az énekesnő.

Ám hamarosan megpihenhet, hiszen február 18-án Trinidad és Tobagóban lép majd utoljára színpadra.

Ezt is szeretjük