Béres Alexandra igazán bűbájos kislány volt

Béres Alexandra már fiatalkorában is egy aranyos, copfos kislány volt, aki tornamutatványaival nem csak a szüleit nyűgözte le.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Béres Alexandra 34 éves anyukaként is lélegzetelállítóan gyönyörű, fiatalkorában pedig egy igazán bájos, copfos kislány volt, akinek igen korán megmutatkozott a sporthoz, különösképpen a gimnasztikához való tehetsége.

A kis Alexandra a gyerekkori fotók tanúsága szerint könnyedén lenyűgözte családját és az ismerősöket egy-egy igazán látványos és nehéz tornamutatvánnyal, nem véletlen tehát, hogy a fiatal lány az iskolában sportolni kezdett.

Szülei az egészségügyben dolgoztak

Családjában amúgy is kiemelt fontosságú volt az egészségre és mozgásra nevelés, ami nem is olyan meglepő, hiszen szülei az egészségügyben dolgoztak: édesapja mozgásszervi sebészként, édesanyja pedig kutató gyógyszerész végezte tevékenykedett.

Béres Alexandra a ritmikus sportgimnasztika után váltott a fitneszre. Ebben a sportágban 1994-ben, 18 évesen érte el első komoly sikerét, amikor is megnyerte a magyar bajnoki címet, egy évvel később pedig Európa-, illetve világbajnok lett.

Gyerektornát is vezetett

A komoly sikereknek köszönhetően lassacskán az egész ország megismerte és megszerette a fiatal sportolónőt, aki népszerűségét többek között arra használta fel, hogy az egészséges életmód fontosságára hívja fel a lakosság figyelmét, a tévében például gyerektornát vezetett.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mi is beszámoltunk róla, hogy tavaly októberben Béres Alexandra élete nagy álma vált valóra, amikor megszületett kislánya, Panna.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

A kis picur világrajöveletét egy tíz éven tartó időszak előzte meg, amíg Alexandra és férje, Barna Krisztián próbálkoztak.

Fotók: beresalexandra.hu, Europress

Ezt is szeretjük