Semmi sem tántorítja el! Cisztát találtak a mellében, mégis kés alá fekszik Bencsik Tamara

Bencsik Tamara már nagyon várja a plasztikai műtétet.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alig több mint egy hete derült ki, hogy Bencsik Tamara úgy döntött, megműtteti a mellét, ám a legfrissebb hírek szerint nem várt akadály gördült a közeljövőben esedékes plasztikai beavatkozás elé.

A Megasztár 4 felfedezettjének mellében ugyanis egy cisztát találtak az orvosok, adta hírül a Bors. Aggodalomra azonban semmi ok, a ciszta ugyanis nem rosszindulatú, ennek ellenére eltávolítják az énekesnő melléből a szépészeti műtét előtt.

Először nagyon megijedt

Tamara elárulta a bulvárlapnak, hogy a szövettani vizsgálat eredménye hallatán először nagyon megijedt, hogy mi lesz, ha elrákosodik. Ám orvosa megnyugtatta: a huszonéves lányok 70%-ánál fordul elő ilyesmi.

A 23 éves, szabadkai születésű énekesnő mellesleg nagyon várja már, hogy beültessék mellébe a kerek implantátumokat, mivel úgy érzi, hogy ezek által jobban érezné magát a bőrében, és még az önbizalma is megnőne.

A TV2 népszerű tehetségkutató műsorának ötödik helyezettje a konzultáció előtt nyilatkozott a Tabu TV riporterének - pedig tavaly még ősszel még azt mondta, hogy semmi pénzért nem feküdne kés alá.

Mégis meggondolta magát

Mint akkor kifejtette, szerinte egy ilyen beavatkozás során a nők elveszítik természetességüket, az operációra költött pénzt pedig sokkal hasznosabb, ha testmozgásra és egészséges táplálkozásra fordítják.

A 2011-es Story-gála legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Elképzelhető, hogy merész imidzsváltásának részét képezi a mellműtét: Bencsik Tamara ugyanis a pop-rockos vonalat maga mögött hagyva a diszkó vizeire evezett, legújabb klipjében pedig leszbikus kalandba keveredik egy lánnyal!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A Sztereó láz című videó forgatásán kint járt az Aktív stábja, a bevállalós énekesnő pedig csak nagy vonalakban volt hajlandó beszélni a klip történetéről, amihez hasonló reményei szerint még nem készült az országban.

Ezt is szeretjük