3 hónap után szakított pasijával Gonda Kata

Gonda Kata nem hisz a távkapcsolatokban, és mivel ősztől elköltözik Budapestről, úgy döntött, szakít Baronits Gáborral.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokakat meglepett, amikor kiderült, hogy a Jóban Rosszban sztárja, Baronits Gábor összeszűrte a levet a Barátok közt egykori bombázójával, Gonda Katával, aki Noémit alakította az RTL Klub népszerű szappanoperájában.

A konkurens sorozat ifjú tehetségeinek párkapcsolata nagyon szépen alakult tavaly, ennek ellenére idén januárban úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják.

Képtelen volt elfelejteni Katát

Ám ahogy teltek a hetek, a húszéves szívtipró rádöbbent: még mindig sokat jár az esze exkedvesén, akivel mellesleg több darabban is együtt játszik. A közös próbáknak pedig végül meg is lett az eredménye.

A pár ugyanis a néhány hónapos szünet után áprilisban újra nekivágott a dolognak, annak ellenére, hogy nem titkolták el: mindketten tartottak tőle, de úgy érezték, meg kell próbálniuk.

A legfrissebb hírek szerint azonban az élet közbeszólt, a bájos Katának pedig egy nehéz döntést kellett meghoznia kapcsolatukat illetően, amire talán sem ők, sem pedig rajongóik nem számítottak.

Reménykedik a folytatásban

Gonda Kata ugyanis ősztől tanulmányi okok miatt elhagyja Budapestet, és mivel nem hisz a távkapcsolatban, inkább a szakítást választotta, de nem titkolta el, hogy reménykedik a folytatásban.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Elmondása szerint az első szakításuk után már néhány héttel nagyon hiányozni kezdtek egymásnak, benne van tehát a pakliban, hogy ez megismétlődik.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A pár hónapok óta együtt élt, emiatt aztán a szétköltözés viselte meg őket a leginkább, de nem haragban váltak el, baráti viszonyukat mindenképpen ápolják majd a jövőben is.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük