Pár hónapja jöttek össze! 26 évesen férjhez megy a Barátok közt bombázója

Balogh Edina összeházasodik Som Krisztiánnal, az esküvő időpontját egyelőre nem lehet tudni.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Balogh Edina április elején erősítette meg hivatalosan a hírt a Blikknek, miszerint boldog párkapcsolatban él Som Krisztián zeneszerző-producerrel.

A 26 éves színésznő az ezt követő hónapokban meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott magánéletéről, ám májusban annyit azért elárult, hogy nagyon nagy közöttük a boldogság.

Rögtön igent mondott

A Blikk legfrissebb információi szerint Som Krisztián a napokban megkérte a Barátok közt gyönyörű színésznőjének kezét, aki rögtön igent mondott!

Nádor Kinga megformálója a bulvárlapnak elárulta, hogy igazán váratlanul érte a dolog, de olyan meseszerűen sikerült az egész, hogy sosem fogja elfelejteni ezt a romantikus pillanatot.

Nem titkolta el azt sem, hogy nem sokon múlott a lánykérés, ugyanis majdnem lemondta a vacsorameghívást, mivel egész nap forgatták az RTL Klub népszerű szappanoperáját, ő pedig kimerülten ért haza este.

Nem hagyta annyiban a dolgot

Kedvese természetesen megértő volt, ám nem hagyta annyiban a dolgot, és arra a helyre vitte el szerelmét, ahol először csókolóztak, és ott tette fel neki a kérdést, hogy hozzámenne-e feleségül.

A 2011-es VIVA Comet-gála sztárpárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Rögtön igent mondtam. Sokan talán azt gondolják, gyors ez az egész, hiszen csak pár hónapja járunk együtt, de azt gondolom, hogy a hétéves ismertség, ami köztünk van, ennél sokkal többet jelent - nyilatkozta Balogh Edina.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A rajongók nagy örömmel fogadták a hírt, és persze sokan tudni szeretnék, hogy mikor és hol kerül majd sor a ceremóniára, ám ezt a csinos sorozatsztár egyelőre nem kötötte senki orrára.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük