Nem véletlenül imádja a férje! Balázs Klári éretten is igazi bombázó

Balázs Klári új, szexi frizurájával és fiatalos lendületével a fiatalokat is elképeszti.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Nagy Duett egyetlen női zsűritagja, Balázs Klári hétről hétre megújult külsővel várja az előadókat és a tévénézőket.

A 49 éves énekesnő a hetvenes-nyolcvanas években igazi bombázó volt, de a friss fotók alapján elmondhatjuk, csáberőben ma is simán felveszi a versenyt fiatalabb kolléganőivel.

Sok apró trükkje van

Az énekesnő kisugárzására és szexepiljére sosem volt panasz, de ennél izgalmasabb kérdés, hogy mivel tartja magát formában.

- Sokan meggyanúsítanak, hogy operálva van az arcom, de ez nem igaz. Csak olyan kozmetikumot szabad használni, amiben nincs kőolajszármazék. Az A-, B- és E-vitamin a legjobb a bőrre. Sok apró trükköm van. Ha avokádókrémet készítek, mindig a kezemre kenem azt, ami megmarad - árulta el titkait Klárika A Nagy Duett kezdete előtt a sminkszobában.

Min látszik, az énekesnő szívesen cseveg fiatalságának megőrzéséről, trükkjeiről, titkairól - sőt, még a gyermekszülés kényes kérdéséről is -, egyetlen egy témáról azonban nem nyilatkozik, ha nem muszáj, és az a kora.

Nem érzi a korát, nem is beszél róla

Úgy véli, 40 fölött már nem illik egy nőt erről faggatni, de különben is lényegtelennek tartja az évek számát. Azt vallja, amíg egy nő fiatalnak érzi magát, úgy is néz ki - bármekkora közhely is ez az állítás, igaz.

Ő például, saját bevallása szerint, az energiáit és lendületét tekintve 16 éves csitrinek érzi magát. A Nagy Duett felszabadult, olykor kicsit őrült hangulatához amúgy is passzol ez a vidám, viccelődő hozzáállás. Megjelenésében is a színes és fiatalos, ugyanakkor elegáns és nőies stílust igyekszik képviselni.

A Nagy Duett legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Balázs Klári karrierje a Periszkóp és a Skála együttesekben kezdődött, majd a Stúdió 11-ben énekelt. Zenekara akkoriban gyakran lépett fel Korda Györggyel közösen, így ismerkedtek össze.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A népszerű énekes és a vokalista szépség kapcsolata előbb szerelemmé, majd házassággá érett, kettejük elválaszthatatlan párosa már-már legendás. A cserfes és kíméletlen zsűritag dögös szereléseit péntek esténként csodálhatják meg a nézők A Nagy Duett egyre fokozódó versenyében.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük