Ő már a negyedik! Megmutatta tündéri kisfiát a 42 éves magyar színésznő

Hámori Eszter kamasz gyerekei mellé negyediknek érkezett a kis Dávid.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Heti Hetes sztárjának egykori kedvese, Hámori Eszter nem mindennapos vendég a tévében.

Pedig a közkedvelt szinkronszínésznő hangja és arca nem ismeretlen a tévénézők számára, azt azonban kevesen tudják róla, hogy négygyermekes édesanya.

40 fölött vállalt kisbabát

A színésznő ritkán bukkan fel a képernyőn, a napokban azonban meghívást kapott a Reggeli műsorába, ahová újszülött kisfiával, Dáviddal érkezett.

A színésznőt rögtön arról kezdték faggatni, mekkora bátorság kellett ahhoz, hogy 40 év fölött, három gyerkőc mellé egy újabb babát merjen vállalni.

- Készültem, nagyon vártam. Úgy érzem, ő egy ajándék, de azt is érzem, hogy ő az utolsó gyermek, akit vállaltam - vallotta be a 42 éves színésznő.

Mint kiderült, a közkedvelt szinkronszínésznő azért is mondott igent egy újabb kicsire, mert számíthat a kamasz testvérek segítségére.

Mint mondja, a kilencéves Gergő is nagyon sokat segít, ez persze nem veszi le az összes terhet a sztármami válláról.

Bajor Imre vajszívű apuka

A színésznő arról is mesélt, hogy nem mindig népszerű gyerkőcei körében, hiszen Eszter nagyon odafigyelve, kicsit szigorúan és okosan neveli gyerekeit.

- Az édesanyám azt szokta mondani viccesen, hogy ha ő ennyit tanult volna velem, mint én Lilivel és Marcival, akkor már a Tudományos Akadémia docense lennék. Való igaz, hogy nem vagyok egy liberális szülő, szigorúan fogom őket - mesélte a színésznő.

A Heti Hetes sztárjai feleségeikkel

Nézegess képeket!

Elolvasom

A négygyermekes édesanya korábban Bajor Imre felesége volt, házasságukból két gyermek született, a 16 éves Lili és az egy évvel fiatalabb Marci. A sztárpár válása után a bájos vörös színésznő új szerelemre talált, párjától, Istvántól - aki egyébként nem szakmabeli, hanem gépészmérnök - született Gergő fia, aki most kilencéves, valamint a bájos csöppség, Dávid.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Hámori Eszter exe, a Heti Hetes sztárja egyébként bevallottan lágyszívű apuka, úgyhogy, ha nála töltik a hétvégét a testvérek, lazul a fegyelem. Eszter azonban nem bánja ezt a fajta megosztottságot, a lényeg, hogy a gyerekeknek jó a kapcsolatuk Bajor Imrével, az édesapjukkal.

Ezt is szeretjük