Aubrey O’Day átlátszóban tette közszemlére mellét

Aubrey O’Day énekesnő úgy döntött, hogy nem húz fel melltartót, fekete felsőjében pedig bárki megcsodálhatta mellét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint a közeljövőben végre meztelenül is megmutatja magát az amerikai Playboy-ban a Danity Kane egykori énekesnője, Aubrey O’Day. De amíg megérkeznek a pucér fotók, addig is itt vannak hegyes mellbimbói, melyeket egy visszafogott villantás keretében mutatott meg.


Ezt a szexi trükköt szívesen vetik be a feltörekvő hírességek, közben mégis úgy tesznek, mintha nem lennének tisztában azzal, hogy bizony ez történik, ha nem húznak fel melltartót.

A módszer szinte minden esetben beválik, hiszen ki tudna ellenállni az erotikus látványnak, amint O’Day hegyes mellbimbói szinte kiszakítják fekete felsőjét?

A szőke énekesnő a színpadra született, ha hihetünk neki, saját állítása szerint ugyanis már öt éves korában, egy óvodai előadás után érezte, hogy a szórakoztatás a szenvedélye.

Imád szexfilmeket nézni

A rajongás idővel csak tovább erősödött, hat évesen például már legszívesebb csak a színház székeiben aludt, a Diótörő előadása közben pedig azért fakadt sírva, mert akkor tudatosult benne végleg, hogy ennek szeretné szentelni életét.

Legendás nyuszilányok

Nézegess képeket!

Elolvasom

A 24 éves Aubrey O’Day-t a rapper P Diddy fedezte fel tehetségkutató valóságshowjában, így lett a Danity Kane nevű lánybanda tagja. Idén ősszel azonban kiderült, hogy szólókarrierbe kezd, debütáló lemezének megjelenését pedig 2009-re ígéri.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

O’Day nem éppen az a szégyenlős lány, egyik interjújában például őszintén beszélt arról, hogy imád pornót nézni, ezek után pedig nem is olyan meglepő, hogy legjobb barátnője és kedvenc pornószínésznője Jenna Jameson.

Ezt is szeretjük