Amatőr fotókon illegeti magát a félpucér Aubrey O'Day

Aubrey O'Day is feltöltötte a saját magáról készített fotókat, amelyeken sok mindent megmutat bájaiból.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hét vége folyamán Aubrey O’Day is bevetette az egyik leghatásosabb mesterséges hírnévnövelő módszert, vagyis saját magáról készített pajzán amatőr fotókat töltött fel a Twitter nevű közösségi honlapra. A 25 éves amerikai énekesnő és modell a képek tanúsága szerint nem volt szívbajos, legalábbis ami a magamutogatást illeti.


A szőke celebmaca ugyanis mindenféle szégyenlősség és prüdéria nélkül tette közszemlére méretes dekoltázsát, fenekét, sőt még topless is megmutatta bájait, igaz, hosszú fürtjeivel takarta el mellét. 

Ezen persze nincs mit csodálkozni, hiszen O’Day már szerzett tapasztalatokat a vetkőzés terén - meztelen testét a Playboy és a Blender magazin olvasói is megcsodálhatták.

Az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján egyre több feltörekvő celeb szivárogtatott ki magáról hasonlóan pajzán fotókat az internetre.

Az sem véletlen, hogy elsősorban fiatal sztárok élnek ezzel a lehetőséggel, többek között Vanessa Hudgens, Rihanna, Cassie vagy éppen Ashley Greene.

Az esetek többségének hátterében szándékosság áll, ám akadnak olyan színésznők is, akik tagadják, hogy bármi közük lenne az ügyhöz.

Hudgens például azt állította, egy szerencsétlen véletlen folyamán kerültek napvilágra fotói, Cassie pedig azt nyilatkozta, hogy valaki feltörte a gépét, és így jutott hozzá az erotikus képekhez.

Haszontalan celebmacák

Nézegess képeket!

Elolvasom
Aubrey O’Day velük ellentétben minden tekintetben felvállalja magát, és sosem rejtette véka alá szexuális túlfűtöttségét. Saját bevallása szerint létesített már nemi kapcsolatot mindenféle helyszínen, például taxiban és klubokban, a szeretkezés számára felszabadító hatású, és célja, hogy a pasikat életük legfrenetikusabb szexuális élményével ajándékozza meg.
Ezt is szeretjük