Leleplezték a sötét titkokat! Hát ezért válik el az irigyelt sztárpár

A bulvárlapok fellebbentették a fátylat Ashlee Simpson és Pete Wentz válásának okairól.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az egész világot meglepte, amikor február elején kiderült, hogy közel három éve tartó házasság után kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva benyújtotta a válókeresetet Ashlee Simpson.

A 26 éves amerikai énekesnő férjével, Pete Wentz-cel közösen egy nyilatkozatot adott ki, miszerint alapos megfontolást követően hozták meg ezt a nehéz döntést, szemük előtt pedig csakis kisfiuk boldogsága lebeg.

Fény derült a sötét titokra

Ahogyan az Hollywoodban lenni szokott, szakításuk pontos okairól egyikük sem nyilatkozott, ám a közelmúltban több népszerű bulvárlap is lehozta különféle elméleteit a válás hátterében meghúzódó sötét titkokról.

A National Enquirer értesülései szerint a 31 éves rockzenész gyógyszerfüggő: Ambient, Xanaxot és Oxycontint szed már jó ideje, felesége pedig éppen ezért meg is fenyegette, hogy elhagyja, ha nem megy rehabra.

Wentz azonban erre nem volt hajlandó - és ami ennél is aggasztóbb, hogy az egyik bennfentes szerint gyakran rá is ivott a gyógyszerekre. Ilyenkor aztán bevadult, Simpson pedig érthető okokból szörnyen féltette gyermeküket.

Kihűlt a szerelmük

Az In Touch magazin forrásai arról tájékoztatták a bulvárlapot, hogy a sztárpár szerelme már régen kihűlt, olyannyira, hogy tavaly nyár óta állítólag külön ágyban aludtak!

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A Star magazin szerint ezzel párhuzamosan mindketten más oldalán vigasztalódtak: Ashlee Simpson expasija, Ray Brady vállán sírta ki magát, míg Wentzt a Black Cards együttes új énekesnőjével, Bebe Rexhával hozták hírbe.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Természetesen érdemes ezeket a beszámolókat fenntartással kezelni, habár minden bizonnyal van valóságalapjuk - ami viszont biztos, hogy házasságukat nekik sem sikerült megmenteniük.

Ezt is szeretjük