Halálos beteg? Titokban operálták meg a közismert énekesnőt

Aretha Franklint csütörtökön műtötték meg, ám azt nem árulták el, hogy pontosan mi a baja az énekesnőnek.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aretha Franklin méltán érdemelte a Soul Királynője megtisztelő titulust, a 68 éves amerikai énekesnő több mint fél évszázados pályafutása során ugyanis több tucatnyi örökzöld soul, jazz, blues, R&B és soul slágerrel ajándékozta meg a zene rajongóit.

Egyedülállóan termékeny és sokrétű munkásságát összesen 20 Grammy-díjjal ismerték el, de ő volt a történelem első énekesnője is, akit beválasztották a Rock & Roll Hall of Fame-be 1987-ben.

Fél évre előre lemondta az összes fellépését

Aretha Franklin egészségügyi állapotáról a közelmúltban aggasztó hírek láttak napvilágot. Az egész november elején kezdődött azzal, amikor a soul műfajának legendás előadója váratlanul lemondta az elkövetkező fél év összes fellépését.

A hét elején szóvivője, Tracey Jordan csak annyit közölt hivatalosan a nyilvánosággal, hogy Franklint rövid ideig kórházban kezelték, állapotáról azonban nem volt hajlandó többet elárulni.

Hivatalosan tehát nem lett megerősítve, hogy betegségének bármi köze is lenne ahhoz, hogy naptárából törölte az összes megbízást, köztük az egyik legfontosabbat is: a december 9-re tervezett koncertet a detroiti Fox Theatre-ben.

Még mindig titkolják betegségét

December 2-án újabb hírek láttak napvilágot Aretha Franklinről: csütörtök késődélután egy detroiti kórházban megoperálták az orvosok, ám arra továbbra sem derült fény, hogy pontosan miért is szorult műtétre.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom

A műtét előtt a rajongók egy nyilvános virrasztást tartottak, ahol imádkoztak az énekesnő gyógyulásért, az imák pedig meghallgatásra találtak, Aretha Franklin ugyanis örömmel tájékoztatta a közvéleményt a műtét sikerességéről.

- A műtét nagyszerűen sikerült. Kiváló orvosaim és ápolóim vannak, akikhez mind eljutottak a város és az ország imái. Isten áldjon titeket mindezért! - olvasható a december elején kiadott hivatalos nyilatkozatban.

Elképzelhető, hogy csak egy rutinműtétről volt szó, ám sokan egyre inkább aggódnak Aretha Franklinért, hiszen az gyanúra ad okot, hogy a mai napig nem lehet tudni, pontosan milyen - esetleg halálos? - betegség miatt került kórházba.

Ezt is szeretjük