Már csak egy éve van hátra! Gyógyíthatatlan rákban szenved az énekesnő

Aretha Franklin hasnyálmirigyrákkal küzd, már meg is operálták.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aretha Franklin előrehaladott hasnyálmirigyrákkal küzd, és már csak egy éve van hátra, írja a The Sun. A szomorú hírt egyik rokona közölte a Fox 2 News-zal Detroitban, elmondása szerint a család nagyon aggódik.

Mi is beszámoltunk róla néhány napja, amikor kiderült, hogy a 68 éves amerikai énekesnőt titokban megoperálták, ám akkor szóvivője, Tracey Jordan nem volt hajlandó elárulni, hogy pontosan miért is kellett megműteni.

Lemondta az összes fellépését

Ám hiába a titkolózás, hiszen érezni lehetett, hogy nagy a baj, miután a soul királynője november elején egészségügyi okokra hivatkozva váratlanul lemondta az elkövetkező fél évre szóló összes fellépését.

A december eleji műtét a legendás énekesnő elmondása szerint jól sikerült, ezt pedig megerősítette Jesse Jackson tiszteletes is, aki meglátogatta a kórházban, és arról számolt be, hogy Franklin nagyon jól van, és nem törte le a betegség.

További részleteket egyelőre nem árultak el, ám a The Sun állítása szerint a rákot túl későn, előrehaladott stádiumban fedezték fel szervezetében az orvosok, ezért meggyógyítani már nem tudják, csak lassítani a folyamatot.

Patrick Swayze is ebben hunyt el

Hasnyálmirigyrákban hunyt el tavaly Patrick Swayze, de ez a halálos kór követelte a Pink Floyd együttes alapító tagja, Syd Barrett, a legendás jazz-zongorista, Count Basie és Joan Crawford Oscar-díjas színésznő életét is.

Sztárok, akik legyőzték a rákot

Nézegess képeket!

Elolvasom

Aretha Franklin 1942-ben született Memphisben, több mint fél évszázados pályafutása során olyan örökzöld slágerekkel írta be nevét a zene történetébe, mint a Respect vagy a Say a Little Prayer.

1968-ban ő volt a második afroamerikai nő, aki a Time magazin címlapján szerepelt, 1987-ben pedig első női előadóművészként választották be a Rock & Roll Hall of Fame-be, amivel szintén történelmet írt.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Kiemelkedő zenei munkásságát húsz Grammy-díjjal jutalmazták, a Rolling Stone magazin minden idők legnagyobb énekesének kiáltotta ki 2008-ban, egy évvel később pedig ő énekelt Barack Obama elnöki beiktatásán.

Ezt is szeretjük