Smink nélkül megdöbbentően átlagos nő Anne Hathaway

Anne Hathaway nem tartozik a tipikus szépségek közé, ám smink nélkül kifejezetten kiábrándítóan néz ki.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Anne Hathaway sosem tartozott a tipikus bombázók közé, nem véletlen, hogy külseje megosztja a közvéleményt. Vannak, akik szerint a 27 éves amerikai színésznő nemzedékének egyik legszebbje, míg mások kifejezetten csúnyának tartják.

Természetesen a stylistok és a sminkesek nagyon sokat javíthatnak a megjelenésén, ám szépségápolási szerek nélkül bizony sok kolléganőjéhez hasonlóan ő is meglepően kiábrándítóan néz ki.

Az 1999-es Légy valódi című sorozattal befutott színésznőt a közelmúltban kapták le hétköznapi valójában. Rá sem lehetett ismerni arra a bájos hölgyre, aki pillanatok alatt elbűvölte a nézőket a Neveletlen hercegnő című vígjátékban.

Hatalmas a különbség

Sápadt arca és fehér bőre nem sokat javított az amúgy is kellemetlen összhatáson - a lesifotón látható Hathaway össze sem hasonlítható azzal a sztárhölggyel, aki a vörös szőnyegen lenyűgöző ruháival és hibátlan megjelenésével pillanatok alatt belopja magát bármelyik pasi szívébe.

Az elsősorban vígjátékokban szereplő színésznő tehetségét illetően is megoszlottak korábban a vélemények, ám Jonathan Demme 2008-as Rachel esküvője című drámájának főszerepében Anne Hathaway brillírozott.

Végül nem az övé lett az Oscar

A kisköltségvetésű, ám szívszorító családi filmben ő játszotta el Kymet, aki tíz év pszichiátriai kezelés után hazatér családjához testvére esküvője okán. Hiteles alakítását megérdemelten jutalmazták díjesővel, ám a legjobb női főszereplőnek járó Oscart végül Kate Winslet kapta meg A felolvasóért.

Sztárok smink nélkül

Nézegess képeket!

Elolvasom

A színésznőt jelenleg az Alice csodaországban című mesefilmben láthatjuk, de ő lesz majd a Judy Garland életéről szóló alkotás főszereplője is.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A korábbi pletykákkal ellentétben azonban nem szerepel majd a Pókember negyedik részében, amiben a korábbi rendező, Sam Raimi neki adta Fekete Macska szerepét.
Ezt is szeretjük