18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Merész! Címlapon meztelenkedik a bájos Anne Hathaway

Anne Hathaway ezúttal a szexi Jake Gyllenhaallal együtt dobta le a textilt egy magazinfotó kedvéért.

A moziba járó közönség - vérmérséklettől függően - általában vagy úgy véli, hogy a szexjelenetek forgatása nagy buli, vagy azt gondolja, rendkívül kínos és zavarba ejtő.

Nos, Jake Gyllenhaal és Anne Hathaway első kézből tudnak mesélni tapasztalataikról - és ők egyértelműen a bulifaktor mellett teszik le a voksukat.

Minderről az Entertainment Weekly magazin legújabb számához készült pikáns interjúban számolnak be közös filmjük, a Szerelem és más drogok kapcsán.

Ezt is meg lehet szokni

Az Egyesült Államokban november 25-én bemutatásra kerülő romantikus vígjáték állítólag meglehetősen merészre sikeredett: a színészek a jelenetek több mint felében meztelenül láthatók!

Ez azonban sem Jake-et, sem pedig bájos kolléganőjét nem zavarta, így aztán annak sem látták akadályát, hogy a magazin címlapján háromféle variációban pózoljanak - egy szál ruha nélkül.

- Tudják, az egyik jelenetben, miközben éppen imitáltuk a szexet, Ed, a rendező bekiabált: Verd le a cserepet! Verd le a cserepet! Így aztán semmi másra nem is tudtam figyelni, csak arra, hogyan verjem le a helyéről azt az átkozott cserepet - idézte fel forgatási emlékeit a 29 éves Gyllenhaal.

Tomboló szex a vásznon

A két fiatal színész egyébként - ugyancsak a film kapcsán - David Letterman show-jába is meghívást kapott, ahol a házigazda lelkendezve fogadta hírt, hogy végre láthatja majd Anne Hathawayt meztelenül.

Annak azonban, ahogy tréfásan megjegyezte, már nem annyira örült, hogy Jake Gyllenhaal is levetkőzik - sőt, ez eddig meg sem fordult a fejében. Mindenesetre a szívtipró hasonló csipkelődő stílusban reagált Lettermannek.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Tudja, David, amikor két ember szeretkezik, általában mindketten ruha nélkül teszik ezt. Ebben a filmben pedig ez gyakran előfordul, úgy a jelenetek 65 százalékában pucéran vagyunk láthatók. Azaz az ön olvasatában természetesen csak Anne lesz meztelen! - replikázott a sztár.

Persze ismerve az amerikai filmek szigorú szabályait, azért bizonyára ügyeltek arra a készítők, hogy a Szerelem és más drogok még éppen átcsusszanjon a mindenki által látogatható filmek kategóriájába. Így aztán Anne Hathaway vagy éppen Jake Gyllenhaal rajongói valószínűleg meg kell, hogy elégedjenek a sejtetéssel.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük