Széttárt combokkal csábít a kacér AnnaLynne McCord

A 21 éves AnnaLynne McCord dögös testétől szinte biztos, hogy minden pasi eldobja majd az agyát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki szereti a karcsú és szép fiatal hölgyeket, az minden bizonnyal gyakran elidőz az amerikai filmeken, hiszen sehol másutt nem értenek úgy a bombanők gyártásához, mint Hollywoodban.


Ott még a legapróbb szerepre is rendszerint modelleket szerződtetnek, így a nézőnek gyakran támad az az érzése, a tengerentúlon még az utcán sétálgató csajokkal is simán meg lehetne nyeretni egy szépségversenyt.

Más kérdés persze, ha valaki a saját szemével tapasztalja meg, Amerikában sem kolbászból van a kerítés, és nem véletlenül tartják az amerikai népet a legkövérebb nemzetnek.

Nem szégyelli testét

No, de térjünk vissza inkább az illúzióhoz, és az azt szolgáltató szép leányokhoz! Ha úgy vesszük, a bájos AnnaLynne McCord is egy a tucat-álomnők közül, akit a mozibirodalom kitermelt. Bár nincsen benne sok egyedi, külsőre tényleg csábítóan gyönyörű, hát még, amikor rájátszik a nőiességére, mint ahogy mellékelt fotókon látszik.

Nem véletlen a profizmus, ami a szexualitáson kívül a GQ magazin számára készült képekből árad, a 21 éves feltörekvő szépség, mint sokan mások Hollywoodban, modellkedéssel kezdte betornászni, pontosabban bepózolni magát a filmvilágba.

Ráadásul nem is akármilyen ügynökség foglakozott vele, a Wilhelmina Modeling Agency olyan sztárokat termelt már ki, mint az énekesnő, Fergie és Vanessa Williams színésznő. McCord kisasszony sem ragadt le a néma pózoknál, addig-addig járt meghallgatásokra, mígnem sikerült több neves sorozathoz is bekerülnie.

16 buja színésznő, aki mindent megmutatott

Nézegess képeket!

Elolvasom
Akiknek már első pillantásra rém ismerősnek tűnt a hölgy arca és egyéb bájai, azoknak eláruljuk, a sztár játszotta a Kés/Alatt sorozat egyik sebészdokijának a kikapós leányát, de felbukkant a Miami helyszínelők és a Döglött akták egy-egy epizódjában is. A legújabb Beverly Hills 90210 feldolgozásban pedig szintén szerepet kapott.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ami a mozifilmeket illeti, egyelőre csak egy kaszabolós zombifilmre, a Holtak napjára futotta, ahol természetesen nem igazán az intellektusára volt szükség. Sebaj, végtére is valószínűleg nem is azért alkalmazták.
Ezt is szeretjük