Brangelinának egyszer és mindenkorra vége

Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolatáról Ian Halperin leleplező könyvet írt, melyben kemény szavakkal bírálja őket.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ian Halperin kétségtelenül az egyik legrettegettebb oknyomozó riporter, hiszen olyan nagy sztárokról is lerántotta már a leplet, mint Céline Dion vagy Kurt Cobain. Ám amióta a Michael Jacksonról szóló, 2008 decemberében megjelent könyvében fél évet adott a popkirálynak - aki valóban meghalt a rákövetkező év júniusában -, az ember már csak kíváncsiságból is meghallgatja. Az igazság pedig előbb-utóbb úgyis kiderül.

Halperin legújabb könyve, a Brangelina: The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie, ki másról szólhatna, mint napjaink legismertebb sztárpárjáról, akiket a médiában az egyszerűség kedvéért emlegetnek Brangelinának. Nos, az újságíró szerint a két sztár viszonya az utóbbi időben annyira megromlott, hogy Brangelina, mint olyan, nincs többé. Sokkal inkább beszélhetünk Brand-gelináról, azaz a becenév most már csak egy márkanév - a brand angol szó jelentése -, ami mögé a két A-kategóriás színész rejtőzik.

Ordítozások és botrányok

Hogy mi alapján jutott a férfi erre a következtetésre? Nos, állítása szerint rengeteg bennfentessel beszélgetett - szobalányok, gyerekfelvigyázók, sofőrök és egyéb alkalmazottak -, akik mind arról számoltak be, hogy a külvilág felé tökéletes páros a háttérben szétszedi egymást. Jolie teljesen elszívja párja energiáját, akinek lassan már az egészsége is megsínyli a szenvedést.

Emellett állandóak a megcsalások - Jolie egyebek közt korábbi leszbikus szerelmével, Jenny Shimizuval is találkozgat -, mondván, sosem esküdtek hűséget a másiknak. De ezzel együtt folyamatosak a féltékenységi jelenetek, amikor a színésznő hárpiaként támad rá 12 évvel idősebb kedvesére.

Már vége, csak a bejelentés késik

- Végül mindig Brad az, aki kimondja, hogy vége, és elköltözik. De aztán mégiscsak visszamegy Angelinához, és senki sem tudja, mi viszi vissza hozzá. Azt hiszem, ennek részben az az oka, hogy még mindig szereti őt. Ezenfelül úgy gondolja, a gyerkőcök a családja, és örül, hogy hozzájuk tartozhat. Hiszen végső soron nagyszerű apjuk. És hát ott van az egész Brangelina-ügy - mesélte egy meg nem nevezett nő Halperinnek, aki állítólag Brad Pitt asszisztenciájához tartozott a Trója forgatásán.

Angelina Jolie élete képekben

Nézegess képeket!

Elolvasom

A szerző úgy véli, a nyilvánosság szemében sem sokáig tart már a Brangelina-páros. Nem véletlenül egyeztek meg ügyvédeik segítségével nem is olyan régen a vagyonelosztásról. Halperin biztos benne, hogy Jolie, miután kiszipolyozta párját, a politikusok között fog szétnézni, mivel legfőbb vágya, hogy ő legyen a 21. század Diana hercegnője. Szerinte még az sem elképzelhetetlen, hogy lecsap Bill Clintonra vagy akár Vilmos hercegre.

- Bárkit is választ, biztosak lehetünk benne, hogy Brangelina halála nem jelenti egyben Angelina Jolie végét - csupán egy új fejezet kezdődik az életében. Egy valami biztos: sosem szabad őt lebecsülni - jegyzi meg Halperin.

Ezt is szeretjük