Friss! Londoni lakásában holtan találták a 27 éves Amy Winehouse-t

A rendőrség is megerősítette, hogy Amy Winehouse londoni lakásában, ma délután elhunyt.

2011. július 23-án szombaton, 27 éves korában, Londonban tragikusan fiatalon és váratlanul elhunyt Amy Winehouse, adta hírül a Daily Mail.

A világhírű énekesnő halálának hírét a Metropolitan Police is megerősítette, akik egy sajtóközleményben tudatták, hogy délután 4 órakor találtak rá holttestére londoni lakásában.

Drogtúladagolásra gyanakodnak

Halálának pontos okát egyelőre nem közölték, ám több hírportál arról számolt be, hogy feltehetően kábítószer-túladagolás végzett az ötszörös Grammy-díjas énekesnővel.

Amy Winehouse 1983. szeptember 14-én született Londonban, és az ezredforduló utáni évek egyik legjobb hangú énekesnőjeként tett szert óriási népszerűségre és hírnévre.

Debütáló albuma Frank címmel jelent meg az Island Records kiadásában 2003. október 20-án, a kritikusok és a zenerajongók is imádták, a lemezt pedig méltán jelölték Mercury Prize-ra.

Második lemeze Back To Black címmel került a boltok polcaira 2006. október 4-én szintén az Island Records gondozásában.

Tarolt a Grammy-gálán

Az albumot hat Grammy-díjra jelölték, amiből ötöt díjra is tudott váltani: Amy Winehouse megkapta többek között a legjobb új előadónak, az év a legjobb lemezének és az év legjobb dalának járó elismerést is.

Amy Winehouse élete képekben

Nézegess képeket!

Elolvasom

Karrierjét azonban mindvégig beárnyékolta súlyos drog- és alkoholfüggősége, amelyek miatt rendszeresen szerepelt a bulvársajtóban - egyedülálló énekhangja mellett botrányaival is lépten-nyomon felhívta magára a figyelmet.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Utoljára Belgrádban adott egy minősíthetetlen koncertet, ahol rajongói egyszerűen kifütyülték előadását, néhány nappal később menedzsentje pedig egész európai turnéját törölte, köztük a Sziget Fesztiválon való fellépését is.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük