Egyre szörnyebben fest a ronccsá züllött Amy Winehouse

Crack, pia, cigi, paparazzó verés, az elkenődött smink pedig csak hab a tortán!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy ideje mellőztük itt a Sztár rovatban Amy Winehouse éppen aktuális botrányait, annak ellenére, hogy imádjuk a hangját. Ez érthető is, hiszen idővel még a legelvakultabb bulvárolvasóknak is elege lett a zakkant énekesnő idegesítő cirkuszolásaiból.

Winehouse tehetsége vitathatatlan, két albummal a háta mögött az ezredforduló utáni évtized egyik legnagyszerűbb énekesnőjét tisztelhetjük személyében, ám az elmúlt hónapokban mégis inkább eszelős botrányaival hívta fel magára a figyelmet.

Néhány napja például otthonából kilépve folyamatos vakufényben a lesifotósokra támadt, majd kis idő elteltével önmagához képest is kiábrándító állapotban hagyta el az egyik elvonóklinika épületét.

Ennek csak rossz vége lehet

A borzalmas frizura nem is volt olyan feltűnő, ám az arcán – feltehetően sírás miatt - szétkenődött smink jól tanúskodott kétségbeejtő állapotáról.

Winehouse, akit mostanság Winónak becéznek 2003-as Frank című albumával debütált, ám igazi szupersztár csak a 2006-os Black To Black megjelenése után vált belőle.

Utóbbi lemezéért hat Grammy-re jelölték, amiből ötöt meg is kapott, közöttük hármat a legfontosabb négyből: Legjobb új előadó, Az év lemeze és Az év dala. A sikerről mindent elárul, hogy míg a Frankből 2 millió példányt adtak el, addig a Black To Blackből 11 millió példány fogyott el világszerte.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom
A rajongók pedig továbbra is várják a harmadik Winehouse-stúdióalbumot, amiről egyelőre semmi hír. Az énekesnő egészségügyi állapotáról szóló aggasztó hírek hallatán pedig csak reménykedni lehet, hogy Wino nem teszi addig is teljesen tönkre magát.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hiszen mindenki tisztában van azzal, hogyha nem lassít a tempón, annak előbb-utóbb szomorú vége lesz.
Ezt is szeretjük