Pálcikává éheztette magát a valaha dögös Allegra Versace

Egy darabig úgy tűnt, felgyógyult az anorexiából, de újra csontvázzá fogyott az örökösnő.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Allegra Versace egészségéért sokan aggódnak, és bizony minden okuk megvan rá. A világhírű divattervező, Gianni Versace unokahúga évek óta küzd az anorexiával és úgy látszik, képtelen végleg legyűrni a betegséget.

A harcsaszájú Donatella és csontsovány lánya

Még csak 22 éves a Versace-birodalom örökösnője, de arca máris olyan megviselt, mint egy öregasszonyé. Ha őt és harcsaszájú anyját, Donatellát egymás mellett fotózzák, a látvány egyszerre bizarr és tragikus.

Az agyonplasztikázott Donatella téglaszínűre barnított bőrével és eltorzult vonásaival egyre inkább valamiféle morbid marslakóra hasonlít, a csont és bőr Allegra pedig úgy fest, mint egy életre kelt pálcikaember.

Vagyonokat költenek az orvosokra

A mesés Versace-vagyon örökösnőjének betegségét sokáig a legszigorúbb titoktartás övezte, ám az egyre szaporodó bizonyítékok és a megállíthatatlanul terjedő pletyka nyomására a divatház 2007 tavaszán kénytelen volt beismerni, hogy a lány egészségtelen véznaságának hátterében evési zavarok állnak.

Donatella Versace arra kérte a médiát, hogy ne csapjanak nagy felhajtást gyermeke körül, akinek a legjobb orvosok segítenek az anorexia ellen évek óta tartó küzdelemben.

Egy darabig úgy tűnt, ennyi segítséggel Allegra képes lesz legyűrni a komoly betegséget, ám rövidesen ismét olyan fotók láttak napvilágot a problémás milliomoslányról, amelyek egyértelműen mutatják, hogy még mindig nem tudott kilépni az önéheztetés ördögi köréből.

Sztárok plasztika előtt és után

Nézegess képeket!

Elolvasom

Júliusban a Batman A sötét lovag című film londoni premierjén kapták lencsevégre a Versace lányt, akinek ijesztően kiálló csontjai és beesett arca bizony nem a gyógyulásról beszéltek.

Nem sokkal később a londoni divathéten készültek hasonlóan sokkoló felvételek az örökösnőről, amelyek újfent tanúsították, hogy hosszú út vezet még a teljes felépülésig.
Ezt is szeretjük