Részegen villantotta mellét Alexandra Holden

A fiatal Alexandra Holden mélyen dekoltált ruhája egy óvatlan mozdulat miatt csúszott félre, a pillanatot azonnal lekapták a lesifotósok.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szexi szőkeség, Alexandra Holden látszólag egy csöppet sem jött zavarba, hogy fedetlen mellére rögtön fotósok hada csapott le és még kajánul mosolyog is ráadásként. A kellemetlen szituációt valószínűleg az elfogyasztott alkoholmennyiség miatt kezelte feltűnően lazán.

A csábító és a szende

Talán mámoros állapotában fel sem tűnt, hogy kikandikáló mellbimbójával remek alkalmat adott a fotósoknak néhány szaftos kép készítéséhez.

Csábos mosolyát elnézve, valószínűleg mindenféle huncutkodásban benne volt az őt támogató fiatalemberrel, aki bizonyára gálánsan hazakísérte a kissé kapatos szőkeséget.

Úgy tűnik tehát, ez a bohém viselkedés a filmek világán kívül sem áll messze tőle. A 31 éves amerikai színésznő ugyanis gyakran kapott vicces, belevaló női szerepeket.

Szerepek, sikerek

Az ifjú sztár Minnesotában látta meg a napvilágot. Középiskolai éveit a Northfield High School falai között töltötte. A kislányosan bájos külsejű Alexandra számos sorozat és filmszerepet tudhat maga mögött.

Nagy izgalommal töltötte el, mikor a Jóbarátok című sorozat egyik epizódjában Ross Geller barátnőjét alakíthatta, hiszen nem kisebb színész töltötte be filmbéli apjának szerepét, mint Bruce Willis.

Holden nemsokkal a tizennyolcadik születésnapja után Los Angelesbe költözött és egy év munkanélküliség után már éppen haza akart térni, de ekkor kapott szerepet a Mr. Rhodes című vígjátéksorozatban, ami remek ugródeszkának bizonyult további karrierje kapcsán.

Részeg sztárok leleplező fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom

A bájos szőkeség feltűnt az Aerosmith Hole In My Soul című 1998-as videó klippjében, ahol egy másik oldaláról is megismerhetjük, hiszen egy szexi tudósnő szerepében tündököl.

A színésznőt leginkább a 2002-ben megjelent Tökös csaj című filmből ismerhetjük, de szerepelt a Szerelmi leckék hitetleneknek, az Amerikai pisztoly és a Boldogító nem című filmekben is.

Ezt is szeretjük