Örökre eltűnik a népszerű sorozatsztár, Alec Baldwin

Alec Baldwin néhány éven belül örökre visszavonul, és sosem áll többé kamerák elé.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2008. október 27-én az egész világot sokkolta Joaquin Phoenix bejelentése, miszerint visszavonul a színészettől, hogy ehelyett inkább zenei karrierjére koncentráljon.

A két Oscar-díjra jelölt színész nyilatkozatát sokáig nem vette komolyan a szakma, ám a jelek szerint Phoenix elhatározása végleges, ugyanis a 2008-as Két szerető óta tényleg nem állt a kamerák elé.

A közelmúltban egy másik hollywoodi sztár, Alec Baldwin jelentette be, hogy készen áll a visszavonulásra. Az 51 éves amerikai színész a Men’s Journalnak adott interjújában nyilatkozta azt, hogy miután 2012-ben lejár a szerződése, amely A stúdió című sorozathoz köti, örökre eltűnik a kamerák elől.

Jövőre ő lesz az Oscar-gála műsorvezetője

Természetesen a rajongóknak nincs okuk az aggodalomra, hiszen nemcsak a népszerű sorozatban láthatják az elmúlt évek során feltűnően elmackósodott sztárt.

Baldwin lesz ugyanis a 2010. március 7-én tartandó Oscar-díjátadó gála ceremóniamestere Steve Martin mellett, de biztosan felbukkan még az Emmy- és Golden Globe-díjátadó ünnepségeken is.

Egész karrierjét bukásnak tartja

- Nem érdekel már a színészet. A mozifilmek már csak a múltam részei. Harminc év telt el. Nem vagyok fiatal, de még belevághatok valami másba. Nehéz ezt kimondani, de így gondolom: az egész filmes pályafutásomat bukásnak tartom.

Hírességek a Kos jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

A filmkészítés célja az, hogy egy olyan alkotásban szerepelj, amit az alakításod elvisz a hátán, ráadásul jó kritikai fogadtatást kap, és még a nézők is szeretik. Nekem azonban ilyesmiben sosem volt részem – nyilatkozta keserűen Alec Baldwin.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A színészt olyan emlékezetes mozikban láthattuk, mint a Vadászat a Vörös Októberre, a Glengarry Glen Ross, az Aviátor vagy A tégla. Oscar-díjra a 2003-as A szerencseforgató mellékszerepéért jelölték, de az aranyszobrot akkor Tim Robbins kapta a Titokzatos folyóért.

Ezt is szeretjük