Megdöbbentően hájasra hízott az egykori szívtipró, Alec Baldwin

A népszerű színész 50 múlt, és teste egyre elképesztőbb méreteket ölt, mégis megállás nélkül eszik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alec Baldwint Santa Monicában kapták lencsevégre, miközben tetemes mennyiségű ebédjét fogyasztotta el éppen. 


Az 51 éves amerikai színésznek nemcsak a rajongókat, de a lesifotósokat is sikerült meglepnie, Baldwin az elmúlt hónapokban ugyanis megdöbbentően elhízott.

Tarantino elhízott, Crowe lefogyott

Ehhez hasonló kiábrándító testsúlynövekedést legutóbb a kultrendező Quentin Tarantino produkált, igaz, ő legalább azt ígérte, hogy Becstelen brigantyk című új háborús filmjének cannes-i díszbemutatójára leadja a felesleges kilókat.

Ez a mackós Russell Crowe-nak is sikerült már, aki pillanatok alatt lefogyott és csúcsformában kezdte el forgatni Ridley Scott új Robin Hood-moziját.

Nem igazán izgatja testsúlya

Ám Alec Baldwint a jelek szerint nem nagyon zavarja, hogy hájas teste lassan elképesztő méreteket ölt.

A népszerű sztár ugyanis zavartalanul és megállás nélkül tömte szájába a sok ezer kalóriát, hatalmas hasa pedig szinte kipukkadt a sok ételtől.

Hírességek a Kos jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nem véletlen, hogy rá sem lehet ismerni az egykori sármos szívtipróra, aki 1990-ben ismerkedett meg Kim Basingerrel a The Marrying Man című film forgatásán, három évvel később pedig feleségül is vette. 

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az 1994-es A szökés című remake-ben szintén együtt szerepelt dögös feleségével, ám az ezredforduló után házasságuk megromlott, és végül 2001-ben elváltak.

Ezt is szeretjük