Zamatos, zöldséges marharagu sütőben készítve, sűrű szafttal
Az omlós, zöldséges marharagu még finomabb lesz, mint ahogy megszoktad.

Zamatos, zöldséges marharagu sütőben készítve, sűrű szafttal
Nyereményjáték

Nyerj platinával díszített Angyalszárny nyakláncot fehér finomporcelánból! (x)

Nyerd meg otthoni gyógyításhoz az 5 db aromaterápiás csomag egyikét közel 45 000 Ft értékben! (x)

Nyerj egy éves előfizetést a BBC GoodFood gasztromagazinra, és ismerd meg az egyik legjobb olasz kaja receptjét! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Elkerülheted a legrosszabbat, ha már most megveszed a gyerek ajándékát

Ezek a természetes kivonatok és olajok vasalják ki legkönnyebben a ráncokat (x)

Beindulnak a test öngyógyító folyamatai ettől a stresszoldó masszázstól - Próbáld ki! (x)

Feszesednek az izmok, eltűnik a narancsbőr és a zsír ettől a keringésjavító billenőmozgástól - Orvos ajánlja (x)

Azonnali orvosi segítséget kaphatsz egyetlen mobilapplikációval: egy gombnyomással érhető el otthonról (x)

beauty and style

A legszebb körömminták ősz végére, tél elejére: magadnak is elkészítheted »

Kényeztető fürdőbomba házilag: hideg, téli estéken a legjobb barátod lesz »

Bombabiztos módszer a csizma szagtalanítására: csak 2 dolog kell hozzá »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A marhahús kiváló alapanyag, ha pörköltet és ragut készítenél. A bele kerülő bor még jobban kihozza a finom ízeket. A recept különlegessége, hogy a marharagu sütőben sül, és szinte szétolvad a szádban. Az ínyenc fogást kínálhatod a hagyományos köretekkel, tésztával és kenyérrel is kitűnő.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 80 dkg marhahús
  • 4 evőkanál olaj
  • 3 dl vörösbor
  • 3 db krumpli
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 db babérlevél
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • bors
  • pirospaprika
Recept idők

Elkészítés:

A vöröshagymát aprítsd fel, a hártyáitól megtisztított húst vágd körülbelül három centis kockára, a répákat és a krumplit is darabold fel. Egy nagyobb, vastagabb falú edényben hevíts olajat, majd dinszteld meg rajta a hagymát. Tedd hozzá a marhát, és kevergetve süsd fehéredésig. Önts rá kevés vizet, keverd hozzá az áttört fokhagymát, valamint ízesítsd sóval, borssal, babérlevéllel és pirospaprikával.

 

Fedd le, tedd előmelegített sütőbe, és 180 fokon süsd egy órán át. Ekkor add hozzá a zöldségeket, és süsd még egy órát. Közben kevergesd meg, kóstolgasd, ha szükséges, adj még hozzá fűszert, és öntsd hozzá a bort. Amikor a hús puha, vedd ki a sütőből, szórd meg aprított petrezselyemmel, és melegen tálald.

Blog.hu ajánló