Vajon sült, vasalt csirkecomb pikáns fűszerezéssel: omlós lesz a hús
Kívül ropogós, belül puha csirkecomb a legegyszerűbben.

Vajon sült, vasalt csirkecomb pikáns fűszerezéssel: omlós lesz a hús
Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj, ha ezekkel ápolod: látható lesz a különbség (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

beauty and style

Így készülhet rólad gyönyörű fotó, a karácsonyi fények között »

5 tornagyakorlat, amitől visszakerül a feneked a helyére »

Egyetlen olcsó kiegészítő, amitől még nőiesebb lesz a ruha »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A vajon sült, vasalt csirkecomb gyors, egyszerű fogás, ami biztosan nem lesz száraz. Sokkal egyszerűbb dolgod lesz, ha a combokat kifilézteted a hentessel. Zöldségkörettel, salátával nagyon könnyű, diétás étel. A tetejére sajtot is reszelhetsz.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db csirkecomb
  • 5 dkg vaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 0.5 dl olaj
  • 1 mokkáskanál majoranna
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat mosd meg, majd csontozd ki. A páchoz az olajat öntsd egy tálba, keverd hozzá a sót, a majorannát, a borsot és a zúzott fokhagymát, majd forgasd bele a combokat. Ha teheted, pihentesd benne legalább egy-két órán át. Ha nincs időd ennyi ideig pácolni, akkor akár azonnal sütheted is. Ebben az esetben dörzsöld a fűszeres keveréket a húsba.

Egy serpenyőben olvaszd fel a vajat, és a bőrös felével lefelé tedd bele a filézett csirkecombokat. A hús tetejére helyezz vízzel teli lábost, és oldalanként süsd körülbelül hét-hét percig, közben percenként forgasd meg. Ha mindkét oldala jól átsült, vedd ki a vajból, és rögtön tálalhatod is.

Blog.hu ajánló