Fűszeres túróval töltött csirkecomb
Ettől lesz igazán ropogós a bőre
Újíts egy kicsit! Legközelebb töltsd ízesített túróval a csirkecombokat. Sokszor fogod ezután így készíteni.

Fűszeres túróval töltött csirkecomb
Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt egy felejthetetlen talkshow-ra az ország Janka nénijével! (x)

Nyerj kényeztető, masszázs-wellness élménycsomagot 2 fő részére, Bükfürdőre! (x)

Nyerj prémium öregedésgátló arcszérumot, és búcsúzz el a ráncoktól! (x)

összesen 7 db játék
Ez is érdekelhet

Ilyen, amikor a klasszikus balett breaktánccal keveredik: ezt neked is látnod kell (x)

Tökéletesen tiszta lesz az otthonod, és alig kell érte tenned: csak 3 dolog kell hozzá (x)

Különleges ereje van az itteni gyógyvíznek: véletlenül fedezték fel helyiek a '60-as években (x)

Pataki Zita és férje különleges masszázzsal csillapítják a stresszt, naponta többször is (x)

Akciósan csaphatsz le a gyerek karácsonyi ajándékára, ha figyelsz néhány apróságra (x)

beauty and style

Ez a szezon legnőiesebb lábbelije: így viseld a bársonycsizmát »

Csak napi 10 perc, és nem fulladsz ki: lassú jógagyakorlatokkal is lehet fogyni »

Csodásan ragyogó bőr ráncok és száraz foltok nélkül: narancsos arcpakolás házilag »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A töltött csirkecombbal mindig biztos a siker, ráadásul nem állít nagy kihívás elé az elkészítése. Az érdemi munka nem tart tovább 15 percnél, a többit megoldja a sütő. Kard Éva túróval töltöttcsirkecomb-receptjét mielőbb próbáld ki!

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 csirkecomb
  • 25 dkg túró
  • 5 dkg vaj
  • 1,5 dl fehérbor
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 újhagyma
  • 2 tojás
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • őrölt bors
  • majoránna
  • szerecsendió
  • kakukkfű
Recept idők

Elkészítés:

A hagymákat és a petrezselyemzöldet vágd apróra, majd add a túróhoz. Ízlés szerint sózd, borsozd, rakd hozzá az egész tojásokat, és keverd alaposan össze. A csirkecombokat mosd meg, és papírtörlővel töröld szárazra. Ezután a húsos felüket sózd, és ízlés szerint szórd meg fűszerekkel, majoránnával, kakukkfűvel és szerecsendióval.

Fordítsd át a combokat, és az ujjaiddal lazítsd fel a bőrt, majd töltsd alá a túrós keveréket. Hústűvel vagy fogvájóval zárd le a nyílást, hogy sütés közben ne folyjon ki a töltelék. Végül puha vajjal alaposan kend meg a combok bőrös felét. Ettől nemcsak szép pirosra sülnek, hanem finom ropogósak is lesznek.

Egy tepsit kenj ki körülbelül három deka vajjal, öntsd bele a bort, majd tedd a megtöltött combokat egymás mellé, a bőrös felükkel felfelé. Ezután fedd le a tepsit alufóliával. Helyezd előmelegített sütőbe, és 160 fokon körülbelül egy óra alatt párold puhára. Ha egy tű vagy egy hegyes kés könnyen áthatol a húson, vedd le a fóliát, majd süsd szép pirosra a combokat.

Blog.hu ajánló