Félórás tonhalas tésztasaláta
Tökéletes vacsora
Gyorsan elkészíthető, ízletes és laktató - újabb variáció a megunhatatlan tésztasalátára.

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a BBC GoodFood gasztromagazinra, és ismerd meg a baconös brownie receptjét! (x)

Nyerj családi belépőt a szentendrei Skanzenbe: 2 darabot sorsolunk ki! (x)

Nyerj éves BBC History előfizetést! Az egyik legnépszerűbb történelmi magazin lehet a tiéd (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Édes, gyümölcsös, és alig van benne kalória, így bűntudat nélkül fogyaszthatod ezt az italt (x)

Nyerd meg az 50 x 200 000 Ft egyikét gyermeked osztályának! (x)

Mitől alakulhat ki a mellrák, és hogyan előzhető meg? A szakértő tanácsai (x)

Pöttyös a csíkossal, rózsaszín a fémhatásúval? Mutatjuk, mit mivel párosíts az otthonodban (x)

Finn életérzés a legjobb finn ételekkel a Bartókon: régi Nokiák, pannukakku és igazi, finn kávé (x)

beauty and style

Összefűzte a cukorkáspapírokat: táska és cipő lett belőlük »

Kisimulnak a ráncok: arczselék és hidratáló szérumok körképe árakkal »

Így újítsd fel a tavalyi félcipődet, ha egy picit már megkopott! »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A tésztasaláta tökéletes nyári fogás lehet ebédre és vacsorára is. A tonhal és az olívabogyó pedig különösen csábítóvá teszi. Hossó Anita receptje a Főzzünk!-ről.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 30 dkg majonéz
  • 25 dkg száraztészta
  • 25 dkg zöldbab
  • 1 tonhalkonzerv
  • 1 üveg olívabogyó
  • 1 vöröshagyma
  • 3 evőkanál mustár
  • 1 kávéskanál szárított tárkony
  • bors
  • oregánó
  • olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

A tésztát főzd meg sós vízben, szűrd le, majd hideg vízzel öblítsd le, önts rá egy kevés olajat, és hagyd kihűlni. A zöldbabot vágd háromcentis darabokra, és párold meg kevés olajon.

Keverd össze a majonézt, a mustárt, az oregánót, a tárkonyt és a borsot, add hozzá a megtisztított, apróra vágott hagymát. Tedd egy nagyobb tálba a tésztát, keverd hozzá a zöldbabot, a lecsöpögtetett tonhalat, majd öntsd le a majonézes keverékkel. Fokozd tovább az ízhatást olívabogyóval!

Tálalás előtt két órára tedd hűtőbe a tésztasalátát, hogy az ízek jól összeérjenek. Elkészíteheted előző este is, másnapra nagyon finom lesz. De fogyaszthatod azonnal is.
 

Blog.hu ajánló