Félórás tonhalas tésztasaláta
Tökéletes vacsora
Gyorsan elkészíthető, ízletes és laktató - újabb variáció a megunhatatlan tésztasalátára.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt egy felejthetetlen talkshow-ra az ország Janka nénijével! (x)

Nyerj kényeztető, masszázs-wellness élménycsomagot 2 fő részére, Bükfürdőre! (x)

Nyerj prémium öregedésgátló arcszérumot, és búcsúzz el a ráncoktól! (x)

összesen 7 db játék
Ez is érdekelhet

Ilyen, amikor a klasszikus balett breaktánccal keveredik: ezt neked is látnod kell (x)

Tökéletesen tiszta lesz az otthonod, és alig kell érte tenned: csak 3 dolog kell hozzá (x)

Különleges ereje van az itteni gyógyvíznek: véletlenül fedezték fel helyiek a '60-as években (x)

Pataki Zita és férje különleges masszázzsal csillapítják a stresszt, naponta többször is (x)

Akciósan csaphatsz le a gyerek karácsonyi ajándékára, ha figyelsz néhány apróságra (x)

beauty and style

Gyors frizura rövid hajból: elfedi a zsírosodó tincseket »

Ez már megint mi? Félig kész sminket villantanak a lányok az Instagramon »

Egy fazon, ami mindenkinek jól áll: midi szoknyák 9 ezer forint alatt »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A tésztasaláta tökéletes nyári fogás lehet ebédre és vacsorára is. A tonhal és az olívabogyó pedig különösen csábítóvá teszi. Hossó Anita receptje a Főzzünk!-ről.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 30 dkg majonéz
  • 25 dkg száraztészta
  • 25 dkg zöldbab
  • 1 tonhalkonzerv
  • 1 üveg olívabogyó
  • 1 vöröshagyma
  • 3 evőkanál mustár
  • 1 kávéskanál szárított tárkony
  • bors
  • oregánó
  • olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

A tésztát főzd meg sós vízben, szűrd le, majd hideg vízzel öblítsd le, önts rá egy kevés olajat, és hagyd kihűlni. A zöldbabot vágd háromcentis darabokra, és párold meg kevés olajon.

Keverd össze a majonézt, a mustárt, az oregánót, a tárkonyt és a borsot, add hozzá a megtisztított, apróra vágott hagymát. Tedd egy nagyobb tálba a tésztát, keverd hozzá a zöldbabot, a lecsöpögtetett tonhalat, majd öntsd le a majonézes keverékkel. Fokozd tovább az ízhatást olívabogyóval!

Tálalás előtt két órára tedd hűtőbe a tésztasalátát, hogy az ízek jól összeérjenek. Elkészíteheted előző este is, másnapra nagyon finom lesz. De fogyaszthatod azonnal is.
 

Blog.hu ajánló