Töltött karaj rántva - Bő fél óra alatt elkészül
A töltött karajt rántva biztos, hogy mostantól újra és újra elkészíted majd a hétvégi ebédekre, családi összejövetelekre.

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Bundás, meleg szobacsizma házilag, varrás nélkül - Imádni fogod! »

Így fertőtlenítsd a sminkecsetet: nem elég, ha meleg vízbe áztatod »

Unikornis a tortán: 2017 fura trendje már az esküvőkre is begyűrűzött »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A töltött és a rántott húsok rajongóit is kielégíti ez a főfogás. Egyszerre látványos, ízletes, és még gyors is. Szinte bármilyen hagyományos köret illik hozzá. A töltött karaj rántva sokak új kedvence lesz. Kautz József receptje.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 20 dkg mozzarella sajt
  • 4 szelet csont nélküli karaj
  • 1 szál parasztkolbász
  • 2 hegyes erős paprika
  • 2 szál újhagyma

A panírozáshoz

  • 25 dkg zsemlemorzsa
  • 20 dkg finomliszt
  • 3 tojás

A sütéshez

  • 5 dl étolaj
Recept idők

Elkészítés:

Előkészületként a karajszeleteket mosd meg, klopfold ki, sózd be. A sajtot vágd négy részre. A kolbászt, az újhagymát és a paprikákat szeleteld fel. A kiterített hús egyik oldalára tégy egy-egy szelet sajtot, két-három karika kolbászt, újhagymát és paprikát, majd hajtsd rá a hús másik felét.

Végy három tálat, az egyikbe tedd a lisztet, a másikba a felvert tojás kerül, a harmadikba pedig a zsemlemorzsa. Majd ilyen sorrendben forgasd meg mindegyikben a karajt. Ha szétnyílik a hús, tűvel vagy fogpiszkálóval tűzd össze. Bő olajban, közepes lángon süsd ki a szeleket. Ha túl magas a hőfok, kívül ugyan ropogós lesz, de belül nem sül át rendesen. Ha kiveszed a húst az olajból, csepegtesd le, és melegen kínáld.

Blog.hu ajánló