Töltött húsbatyuk
Így készítsd el!
A sima, fűszeres húsokat már unod? Készíts mindenféle földi jóval megpakolt húsbatyukat, akár ebédre, akár vacsorára.

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Kiegyensúlyozott otthonod lehet egyetlen kiegészítőtől - A titok a színben és mintában van (x)

16 ezer magnókazettát gyűjtöttek, és valami elképesztőt csinálnak belőle – Ettől leesik az állad! (x)

Tökéletesen hullámos hajad lesz 15 perc alatt, ha így göndöríted be (x)

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

beauty and style

6 könnyen kezelhető frizura, aminél előny, ha egy kicsit hullámos a hajad »

5 divatos kabátfazon, ami karcsúsít, és elfedi a pocakot »

Tüntesd el a mitesszereket egy fogkefével - Gyors és hatásos trükk »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A töltött húsok igazi jolly jokerek, mert csak néhány szelet hús kell hozzájuk, melyeket bármivel megtölthetsz, amit csak szemed-szád megkíván. Csak klopfold ki óvatosan a húst - így hamarabb átsül -, kanalazd a közepére a tölteléket, fogd össze hústűvel, és süsd ki bő olajban.

Próbáld ki receptünket, melyet igazán egyszerű elkészíteni, ráadásul bármilyen körettel tálalva isteni!

Töltött húsbatyu

Hozzávalók:

  • 10 szelet pulykamell
  • 20 dkg gomba
  • 5 evőkanál olívaolaj
  • 3 fej vöröshagyma
  • majoránna
  • kakukkfű
  • bors

A hússzeleteket klopfold ki óvatosan, majd ízlésed szerint sózd, borsozd. Egy fej felaprított hagymát az olajon dinsztelj meg, szórd rá az apróra vágott gombakockákat, és párold puhára.

Ízlésed szerint fűszerezd. A karajszeletekre adagolj a töltelékből, majd formázz a húsból kis batyukat. Kösd össze őket erősen természetes szálú spárgával, majd forró olajban süsd elő, utána pedig tedd kiolajozott tálba a két felnegyedelt hagymával, majd süsd pirosra 20-25 perc alatt.

Blog.hu ajánló