Tojásmentes rántotthús-bunda
Ugyanolyan ropogós és finom, mint az eredeti
Ha tojásmentes diétán vagy, a rántott húsról akkor se mondj le!

Nyereményjáték

Nyerj családi belépőt a szentendrei Skanzenbe: 2 darabot sorsolunk ki! (x)

Nyerj páros belépőt az októberi Femina Klubra, ahol eláruljuk a sikeres karrierváltás titkát!

Nyerj éves BBC History előfizetést! Az egyik legnépszerűbb történelmi magazin lehet a tiéd (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Finn életérzés a legjobb finn ételekkel a Bartókon: régi Nokiák, pannukakku és igazi, finn kávé (x)

Ősszel még jobb a Balatonra menni? Nincs tömeg, és rejtett kincseket rejteget a vidék (x)

Házilag is enyhíthetők a pollenallergia tünetei - Mutatjuk a leghatékonyabb módszereket (x)

Megvannak a 2017-es ősz divatszínei: gyönyörű színek jönnek, bár a szürke még marad picit

Mivel foglalkozzon a gyerek iskola után? Mutatunk pár hasznos kikapcsolódást a kicsiknek

beauty and style

Táskák az utcáról: milyen darabok illenek a kabáthoz? »

16 trendi darab a boltokból, aminek láttán te is sárgát akarsz viselni ősszel »

Kétszer hatékonyabb vele az edzés: ezért jó, ha fitneszlabdával tornázol! »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Kis fantáziával akkor is készíthetsz rántott csirkecombot, ha nem használhatsz tojást, vagy éppen nincs a hűtődben. Ennek a húsnak a bundája talán még ropogósabb, mint a hagyományos módon panírozottnak.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 12 kisebb csirkecomb
  • 7 evőkanál liszt
  • 7 evőkanál zsemlemorzsa
  • 2 dl joghurt
  • lenmag
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat mosd meg, törölgesd meg papírtörlővel, sózd be, és hagyd fél óráig állni. Ezt követően készíts elő mindent a panírozáshoz. Szitálj egy tálba lisztet, egy másikba önts joghurtot. A harmadik edénybe a zsemlemorzsa kerül, majd keverj hozzá lenmagot is.

A csirkecombokat alaposan forgasd meg mindegyikben. A végén rázd le a felesleges panírt. Forrósíts olajat, és rakd bele a húst. Oldalanként süsd aranybarnára körülbelül öt-öt perc alatt. Közben mérsékeld a lángot, nehogy megégjen a panír, a csirke viszont nyers maradjon. Szedd ki az olajból, majd csepegtesd le, és kedvenc köreteddel tálald.

Blog.hu ajánló